[露營拎] 淘寶露營裝備集中推介

1001 回覆
47 Like 8 Dislike
有無巴絲打知 blackdiamond pro shock pole出面賣緊幾錢
見到amazon 1pair 7百有找心郁郁

Amazon 正常都800

Amazon有時都有平野執下架

巴打我都想買trekking pole. 諗緊black diamond, leki, snowline或Fizan(念佢平,又made in italy)

你睇中咩型號?有沒link 交流下?
我diy 手提風扇掛營頂都捱到5個鐘,另外係出面買d 輕既細煎pan 七十幾蚊都唔錯,
有無巴絲打知 blackdiamond pro shock pole出面賣緊幾錢

巴打我都想買trekking pole. 諗緊black diamond, leki, snowline或Fizan(念佢平,又made in italy)

我上面果個就係型號黎架啦

你可以上佢官網比較下唔同既款有咩特性

最好就去下旺角揸上手睇睇自己鐘唔鐘意啦

牌子我就無咩研究 我都算係新手

但blackdiamond都多巴打朋友推薦我先買

係gmarket睇到snowline最平果支hkd138

係gmarket睇到snowline最平果支hkd138

snowline有支摺,唔錯。但見唔到有。FIZAN有無人知香港邊到有實物睇下?
追咗好耐Post,睇咗好耐淘寶準備買嘢
有兩個簡單問題。。
1. 想問下火楓105個啲可唔可以淘寶集運嚟香港?
2. 係火楓旗艦店搵唔到啲扁氣罐,點解嘅?搵到個啲都唔知信唔信得過,有無巴打買開邊間係ok?

謝解答
有兩個簡單問題。。
2. 係火楓旗艦店搵唔到啲扁氣罐,點解嘅?搵到個啲都唔知信唔信得過,有無巴打買開邊間係ok?

謝解答

淨爐頭集運冇問題,氣罐官集肯定唔得。其實你問得信唔信得過嘅問題勸你係香港買算,又唔係成日用,無謂為左十元八塊用到心驚驚。
有兩個簡單問題。。

謝解答

火楓都淘過, 官集肯肯定唔得, 用私集啦
有兩個簡單問題。。

謝解答

火楓都淘過, 官集肯肯定唔得, 用私集啦
買左件衝鋒衣 等出包膠
買左件衝鋒衣 等出包膠

幾錢?
買左件衝鋒衣 等出包膠

幾錢?

300人
買左件衝鋒衣 等出包膠

幾錢?

300人

等包膠
買左件衝鋒衣 等出包膠

幾錢?

300人

等包膠

咩牌子?

睇中咩可以講聲,因為黎緊都買,一齊夾運費都得
2人營有咩介紹

有咩要求?幾多budget?

2k,主要想輕身d
2人營有咩介紹

有咩要求?幾多budget?

2k,主要想輕身d

本土野可以試下luxe, 外國野又啱budget嘅類似呢啲:

不過以上嘅重量都過2kg, 要低過2kg通常價錢都over 2k, 除非有大減價。再唔係就去淘寶睇下自由之魂。再唔係就進入加多少少錢模式
有兩個簡單問題。。

謝解答

淨爐頭集運冇問題,氣罐官集肯定唔得。其實你問得信唔信得過嘅問題勸你係香港買算,又唔係成日用,無謂為左十元八塊用到心驚驚。

感謝兩位巴打回覆
買左件衝鋒衣 等出包膠

幾錢?

300人

等包膠

咩牌子?

稻草人 google好耐 平價既好似佢同迪卡農最好
買左件衝鋒衣 等出包膠

幾錢?

300人

等包膠

咩牌子?

迪卡農聽講買乜伏乜
https://www.bioliteenergy.com/products/campstove-2
話說有冇人玩過biolite隻柴火爐 好似好過癮咁

打唔晒
買左件衝鋒衣 等出包膠

幾錢?

300人

等包膠

咩牌子?

迪卡農聽講買乜伏乜

我d露營fd子 話唔錯wo
https://www.bioliteenergy.com/products/campstove-2
話說有冇人玩過biolite隻柴火爐 好似好過癮咁

打唔晒

我有諗過買,但怕要整到d 柴變到個爐嘅size 就縮沙
入左張吊床

仲有幾張呢d咁嘅墊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞