男人的最痛 (22) Nokia Connecting People

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
其實我都有機會繼續用LG,,V30水貨2千頭,行835,平過8.1
LG G4中過伏以後唔撚用
我部V10都死過啦,但係之後D機冇聽過大規模bootloop
有咁多牌子既機唔洗揀返LG
而家諗緊8.1, pixel 3 同iphone 8
你呢三部定位完全唔同喎
如果唔係一定要8.1大ram大rom嘅
4+64做緊$24xx都幾抵屌
但有得上梗係上埋去啦
本身用緊SE 想換過部得閒影下相所以揀依3部
如果8.1一定6+128 cmhk 3000有找
想問nokia 8 同7.1 會點揀?
我而家用緊essential phone ph1,個mon有d問題
鐘意7.1 窄身機,但8 spec又好d
少打機,要影相拍片
8.1 定 8?
今時今日仲8? 上闊下闊喎, 相機又差...mon又細
影相100% pixel啦
8.1我諗唔好得過SE幾多
8都停咗產啦,仲邊度搵到
pixel 3 128gb 貴成2千蚊
計埋拍片既話3部邊部最好
用LG 中G4 V10 燒板的伏
都無Nokia 之前跟左 Microsoft windows Phone 咁伏
你岩
但我問佢4月幾時有update果下佢問我咩機果下抵死
不過認真講句真心話,佢fb係幾有心經營既
nokia 8.1安gcam既話係用pixel2個計法
所以pixel3完勝一個代
n9用左兩個禮拜已經出左個暗點
mon 側邊ge邊邊位 唔係中間都唔算明顯ge
真係差好多????
我有時會拍片,pixel 3收音比8.1差好多
係咪有d app可以激活下個mon試下ko個暗點
8110可以用wtsapp
即刻買黎做work phone
另外想放左部6.1 2018
有冇巴打想平收左佢
等睇四月更新DELAY+繼續唔FIX BUG
利申: 8仔
8s表示3月更新都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞