男人的最痛 (22) Nokia Connecting People

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
感覺上好似耐用D D
巴打同我一樣咁長情仲用緊部V10 我部係韓水燒過一次CPU整完用到依家 但出機就帶屋企人出Nokia 7 Plus同8.1 但部死人V10未壞又想等下部8.2
之前家姐部7喇叭唔知做咩播片播歌沙沙聲 幾日後又無野
我係2015年12月喺凶宅買港行,當時已經跌到$4198(好似),比sales說到加一年保。一年四個月後bootloop,免費整番用到今日
如果有心水出現,我就直接將我部V10貶為後備機
部7plus接近叉唔到電,要等兩個禮拜先有零件整

諗緊直接換機,筆直3至4k有冇好介紹
pixel 3A
其實8.1 個插頭係咪PD?
原裝火牛加線會寫正在快充
我想等a90,note10,zenfone6
(部7plus越行越唔對路
唔知等唔等到咁耐
換返n9會唔會好on9
部7PLUS磚左3次
唔撚整
本身諗過換8.1
不過SAMSUNG部A70又幾有誠意就換左
拿來後備主要大電,NFC.快充
而家好滿意
唔好意思,有部8.1突然間reboot loop話enablefilecrypto_failed然後kick住係fastboot
係街嘅話有冇方法搞番掂
如果有電腦嘅話係咪只可以砍掉重練

先謝各位
懷疑係8.2流出,有lumia 830嘅小Oreo鏡頭設計

PHOTOS OF NOKIA STAR-LORD/DAREDEVIL LEAKED WITH LUMIA 1020/830-LIKE CAMERA HOUSING?
https://nokiamob.net/2019/07/05/photos-of-nokia-star-lord-leaked-with-lumia-1020-830-like-camera-housing/
覺得幾靚仔
頂,上邊咁厚都要teardrop,咪撚做喇
你冷靜啲先
佢好似笠咗個套
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞