男人的最痛 (22) Nokia Connecting People

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
部7.1升左做Pie之後磚左幾次
卡係download mode...
有冇巴打一樣情況..有冇解決辦法
想降返..而家入唔到畫面又開唔到機
唉換機唔知換唔換返nokia好了..
7plus升左做Pie之後磚左幾次
卡係download mode...
有冇巴打一樣情況..有冇解決辦法
想降返..而家入唔到畫面又開唔到機
唉換機唔知換唔換返nokia好了..
pk 我部8.1 岩岩死聽筒,有無巴打有同樣情況
有無人部機會自動著mon ,間唔中幾分鐘著一次咁,
跟網上做法, 熄左double tap to wake先無問題,但好唔方便
Adaptive display?
8.1
試過熄左都無用,reset過部機都係咁
我最近都係,但我熄左double tap就無事
現在衰埋個touch screen(間中touch唔到),要熄mon再開先正常
仆街好似部部機都有事咁
google play半死(當軟件問題,可以解決)
叉電一時叉滿一時罷工
最鬼麻煩個touch一時時發神經
。。。
7p出咗系統更新,睇下有冇改善
冇改善過 都係會screen freeze 要熄一熄重開mon先有反應,煩撚到
off topic:上星期喺淘寶買咗粒麗升LG V10 4100mah電(正常係3000),又好似唔錯,如果部嘢生性又可以慢慢等Nokia出好機
8.1後繼機 + 改善QC已經足夠
見過有6XXX同9XXX 會唔會爆炸
果D問題係要換加厚殼。。應該會又厚又重
係 之前都想試舊4XXX同6XXX 但對大陸野真係驚 唔想燒左間屋同炸大髀
麗昇應該ok,我之前都係聽人介紹,已經用咗一粒3000一年,因為開始虧先換
D人講到好用過原裝電 堅唔堅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞