男人的最痛 (22) Nokia Connecting People

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
8到9改好少嘢咋
我部8仔升咗都唔覺有咩改變
係食電咗
仲要食電左...
得8S 同9 係芬蘭攪...
疊多2代先,依家實體sensor已經好準,可1做支付級

屏下仲未得
等我仲諗住買8.1
好彩search吓連登睇到你地情況
屏下指紋我真係無乜投訴,基本上換咗水凝mon貼就搞掂,長期都係用指紋解鎖同認證Google pay
我試過普通貼同玻璃貼,呢兩隻會分散咗啲光而影響個辨識度,所以千祈唔好用
8.1嘅問題係乜
換咗佢啦,張貼有影響
三進三出?
zf6?
你地早幾頁話叉唔到電,咁呢個問題已經好大問題
8.1壓線成功
Nokia 8.1 receiving June security update 2019 now
https://nokiapoweruser.com/nokia-8-1-receiving-june-security-update-2019-now/
又係得sp
呢個又唔出奇嘅,旗艦由總部搞,中階低階由生產地分部搞嚟慳成本
好似三叔同Sony咁,佢哋啲中階都未必總部搞,總部多數專注搞旗艦機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞