男人的最痛 (22) Nokia Connecting People

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
應該都快 出機慢過人 又要賣得貴過其他地方
LM
更新完之後 睇片個fingerprint好左好多
依家買7.1plus 做主力機用唔用到2年?
有無巴打可以幫幫手,我部nokia7.1唔知點解入左去download mode
之後無論按key power / key power+ volume up/ key power + volume down都退出唔到download mode
試埋插住usb 線咁做都退出唔到,唔知有咩方法可以退出到download mode...
部機新買無耐...唔想拎入廠整...
有無ching試過聽電話果陣一貼面講野就無啦啦hi到mute、hold call、擴音果d掣?我部nokia 1經常係咁,同埋上網睇好多巴絲都遇過而且死症黎
hmd真係求鳩其
我試過唔得,睇下有冇巴打試到
我先前講過 我朋友都開到
更新左都係咁
巴打有冇去整
我部7plus個叉電都鬆左想整
x3
未啊
諗緊直接換S10算,廢事煩
用緊7plus 都打算換機
睇緊Samsung A70
&下月出ge pixel 3A XL
A70大電幾吸引下,係唔知影相會差幾遠
哩部都好似幾好
諗起之前呢部機
1:17
https://youtu.be/yLL9DSCh_2I?t=76
有保養唔使錢
有零件四粒鐘整完

上個禮拜幫老母部6.1p整咗
保養期內爆mon, 除咗零件費$650, 仲要畀多$200檢查費, 係咩玩法
7+嘅wifi問題係咪已經變成絕症,冇得救
啱啱又手痕㩒咗閂wifi嘅制,之後又connect唔到個wifi,一唔係就瘋狂connect->無訊號->disconnect->connect 無限loop

屌你老母真係嬲到呢,好彩今日股票冇咩事啫
一個唔好彩有突發,又死wifi,就真係
無事喎 update咗之後就無野
我update咗都係咁
成日斷

可能係手機同個wifi一齊出事掛
降番8.1 就無事
你up到幾月無事?
我就自從上左pie就5G wifi無左
3月個update就正常返
其實間間都係咁
爆Mon當人為咖嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞