男人的最痛 (22) Nokia Connecting People

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
仲有睇嚟好似有傳統nokia cyan
咩黎不過係買畀呀媽用,啲功能都唔會用得著真係正宗用到wtsapp youtube就得同埋多位廢時過幾年又爆

唔係去到冇得揀嘅地步都唔想買小米華為步步高呢啲大陸牌
Nokia一日唔解決充電口易壞既問題
下一部都唔會再諗佢
我就6.1plus
但似乎有問題既似乎係大部分型號
知唔知8.1有冇依個問題???
頭先見CMHK 8.1 6+128 $2498
7.1胃信好平1700
有冇用8.1嘅巴打覺得呢排食電咗好多?
我部電話喺熄wifi熄數據無通知之下,成日都自己著mon
有冇人都係咁
Nokia 耳機插口成口出現接觸不良問題,音量不受控制
巴打用邊一部???定係幾部都係
年幾前用nokia 6 ,因為耳機插口接接唔到耳機去維修中心整左幾次,幾次冇耐都係有問題,上年出左部Nokia 7 plus ,同開始用無線耳機,近排無線壞左用番有線,插左線之前間中出現音量自動調大或細
唔通8.1都有
傳聞話6.2同x71係兩部機,咁即係hmd搵台灣同支那清埋啲貨尾parts咁仆街
RUMOR: NOKIA 6.2 IS DIFFERENT THAN NOKIA X71
https://nokiamob.net/2019/06/02/rumor-nokia-6-2-is-different-then-nokia-x71/
nokia 3 上咗pie

ANDROID 9 PIE OFFICIALLY ROLLING OUT FOR NOKIA 3 (2017)
https://nokiamob.net/2019/06/03/android-9-pie-officially-rolling-out-for-nokia-3-2017/
有mic個到好似就會
部7.1個usb-c確係幾鬆
希望頂得住
8仔用咗差唔多兩年,冇硬件問題
但update pie之後好多軟件小問題無解決過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞