男人的最痛 (22) Nokia Connecting People

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
有冇人知而加邊間出仲有野送?
但係睇埋價錢 係咪8.1都諗得過?
pixel 就出名影相
原生系統大家差唔多?
其實我覺得M額仲好睇過有額頭同下巴
死mon我部7p都有...
用緊a70覆你,本身都諗過換8.1,不過都係得3500電,而家部a70好滿意
大電,快充,nfc,128gb,唔使加卡
係指紋解鎖差左啲

佢叫always on display
要篤一下個mon先出現,篤兩下就開mon
其實唔差部機,我幾年前用過三叔中伏之後就怕撚左。不過今次佢呢部中階機幾有誠意, 我本身要求好低,大電 nfc 快充,最好$3000樓下,睇過咁多牌子得呢部同小米9t,不過小米大陸機就不了,面家胃信vivo有部旗艦機做promo,平過a70,唔記得咩model,你唔介意大陸牌子就trytry,我就不了
有無人n9 升唔到
停左係依個畫面
HTVC U19e影相 此終係中階機嘅水準。
HTC班精英賣去Google後,HTC更新同新機ROM差咗好多。HTC可以話你唔洗記住仲有HTC手機。
HTC U19e影相 此終係中階機嘅水準。 HTC班精英賣去Google後,HTC更新同新機ROM差咗好多。HTC可以話你唔洗記住仲有HTC手機。
可能要還原原廠設定
請問相機有無改善?
好似無乜分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞