男人的最痛 (22) Nokia Connecting People

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
除左NOKIA9有無勁啲嘅機
部NOKIA8用左1年9個月咁上下
有啲想買部新
但NOKIA9好似唔係好抵買
budget幾多先
淨係相機同鏡頭都抵返啦
Juho Sarvikas開箱第三世界機
https://youtu.be/EA4sZrWXx7k
此nokia不同彼nokia
係不同,但有佢監督
Nokia 9 仲未有五月更新………
Sources: A 5G Nokia Flagship smartphone & a 5G value flagship (Nokia 8.2?) targeted at Q3 2019
https://nokiapoweruser.com/sources-hmd-working-on-a-5g-nokia-flagship-a-5g-value-flagship-targeted-at-q3/

傳聞有兩部5G機將會喺今年下半年Q3 陸續推出
一部疑似係用s7xx嘅8.2
一部係855嘅9 pureview
我自己鳩估真係出到嘅應該只會係8.2,而855嘅9就拖到明年先有,呢個係hmd一貫作風
部8.1 宜家食雞成日行行下 成個畫面定格 禁咩制都冇反應
一係就個準星亂咁郁震下震下
不過其實我應該冇咁快需要5G電話,希望唔好特別貴
部8仔成日自己RESTART,應該就快玩完
仆佢個街,真係越嚟越過份
下部咪可能都係有其他問題
咁又無得咁講嘅,正如note 7爆炸下一代嘅QC就好咗好多啦
但就可能要觀望多一陣,睇有冇災情先就真
LG G4/V10 bootloop事件後已經冇事,但係都有人永不錄用。。遲早所有牌子都要永不錄用
依家夜拍唔太掂, 希望佢係算法加上night mode
加ois 成本太高
之前又傳有NIGHT MODE,係就快D出喇
雖然而家夜拍個人覺得還好
LG玩花式自殺真係幫佢唔到
佢部G8真係完全唔知佢做乜鳩,大大個M額,同埋個手勢解鎖多餘到仆街
研究過一排,近年最好嘅 LG 應該係 V30
https://nokiamob.net/2019/06/09/hmd-admits-nokia-smartphone-portfolio-might-be-confusing-to-customers-and-they-are-working-on-it/

//Commenting about the future, he said that the intention is to make the lineup simpler, reduce or completely remove the “Plus” devices and bring the simplicity in naming back as it was envisioned to be.//
希望Nokia會真係精簡化
咁係要嘅
望就望佢精減完之後個update同QC跟返足就ok
上年批機真係做臭android one同Nokia個名
舊年買咗部ta-1054 (Nokia 6 2018) 俾娘親用。
到今時今日重係冇得食pie 有冇巴打識搞?
之前有巴打試過換sim 2就收到,你試試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞