海日灣II入場折實逾359萬元起 白石角最平!

1001 回覆
25 Like 60 Dislike
億京集團旗下大埔白石角全新住宅項目海日灣II,正式公布首張價單,推出共295個單位。是次推出的單位均為標準戶,由開放式單位至4房,實用面積由243至1,866方呎。億京發展及策劃項目及銷售策劃總監潘志才表示,是次以「非常吸引價」推出首批單位,同時提供4款折扣優惠計劃。

該盤入場單位之一為第6座1樓B室,實用面積243方呎,價單售價389萬元,扣除最高7.5%優惠後,折實售價逾359.82萬元,折實呎價14,808元,為公布價單形式發售單位中,屬同區最平。至於最高售價為2,877.4萬元,整批呎價由13,680至16,670元。

當中第1座2樓A室,實用面積1,517方呎,如客戶選用即供或一按(II)最高折扣優惠計劃,單位呎價約12,655元,有關銷售安排將於短期內公布。同時會於明天(周二)開放示範單位予公眾參觀。
------
唔洗4球
個感覺好似當年既康城
好吸引咁,個頭好靚
無房原本無U.P 同BAL 好似買得過
無房原本無U.P 同BAL 好似買得過

康城都係咁咦叫有個地鐵站
酒店房
垃圾
係完全無 唔洗諗咁多
酒店房個則都好過呢個開放式
個廳好似條走廊咁喎
同女朋友想搵400萬或以下的單位上左車先,有冇師兄知買唔買得過
會入飛 一房/房半
近期400萬新盤可能真係得佢
搭火車出市區又要轉一程接駁車,一係老闆級楂車出入,一係唔洗出港島區返工,又無生活配套,仲衰過康城
附近係咪冇巴士小巴?
有小巴出沙田火車站, 盛惠$8.5
仲有一架巴士去中大,
一架去觀塘(但一粒鐘一班)

嗰區好似連M記都未有
老闆級揸車出入又唔會住200呎
可能住客得科學園做野/大埔嗰頭返工既人?
客路咁窄容乜易租唔出
搭火車出市區又要轉一程接駁車,一係老闆級楂車出入,一係唔洗出港島區返工,又無生活配套,仲衰過康城
老闆級揸車出入又唔會住200呎
可能細單位住客得科學園做野/大埔嗰頭返工既人?
客路咁窄容乜易租唔出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞