海日灣II入場折實逾359萬元起 白石角最平!

1001 回覆
25 Like 60 Dislike
經AA碌卡佢會用AA公司名義碌你
抽唔到要等發展商退畀AA再由AA退畀你
如果拖到過咗60天免息期未退有啲煩

先拎cash找卡數都唔係問題
而係你找咗條數到佢refund畀你你張卡就會有十皮廿皮credit壓住咗喺度
如果我無支票戶口
抽中先去銀行開得唔得?
最慘係好多人買
好 唔該
呢個盤算多大單位啦
lm學野
建期是咪要入伙前3個月做按揭?如果遲左比錢係咪要罰息比發展商?
樓花長過12個月,係咪做唔到按保?🙇🏻

另外想問下喺邊度睇到佢個回贈優惠計劃呢?謝謝!
香港唔止hkmc 一間按保 呢間唔做其它都做
我AA都有回贈兼專車,btw thx
果度無揸車唔洗諗
唔好意思我未買過樓唔係好清楚🙏🏻
會唔會其他按保會貴好多?

小弟諗住買6,000,000樓下,做八成按揭,我就係唔係好明佢而家嘅回贈計劃,因為而家一房半,價單上邊係600幾萬,但係理論上折左之後會低過6,000,000?
就係好似話有4個plan,我就係唔知邊個平先至x0.925🙈
小弟梗係想攞到最平,但係又驚按揭方面有問題 (未買過樓,但夠首期做8成按,同女朋友加埋月入72000,唔想要呼吸plan)

🙇🏻🙇🏻
新樓回贈其實就好似啲賣衫賣鞋嘅舖日日寫住大特價一樣
面價mark up然後再回贈畀你
所以唔駛點理
總之揀好付款方式再睇下回贈/折扣有幾多
折扣後個實價先係交易價格
上田土同借錢都係用呢個價
你預做按保即是唔會用發展商按揭
選擇只係即供同建期
即是幾時開始供樓
但係即供同建期都係可以x0.925?🙏🏻
Thank you 巴打🙏🏻
建期 x0.955
搵食走開啦
屌得少咩
上面回佣都答到1999, 仲想搵水魚?
遲d閪到要L咁枱高隻腳先訓到落張床 港豬都會買
睇下價單最底, 有寫幾種唔同plan
正常都係自己搞mortgage架啦,
睇你想建期(關鍵日期先供)
定係即刻供(105天內搞好mortgage就供)
一定即供折扣多D, 因為你快比錢發展商, 佢D錢回籠得快嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞