海日灣II入場折實逾359萬元起 白石角最平!

1001 回覆
25 Like 60 Dislike
科學園大量大陸人做嘢
應該好多腥港人會買
唔介意無配套就上左先
都叫做有個獨立廚房仔,二百零尺黎講唔太差既
暫時唔會有架啦
M記之前想係科學園開,最尾某d原因攪唔成,唔開得
交通先恐怖
沙田/大學站既小巴/巴士11pm 就收
去完夜街要搭的士
會唔會同新公屋區一樣,一落街就全部蝗語?!
嵐山開放式都差唔多呢個價
呢個算抵啦
半價都覺得貴
不了
白石角東部多個新盤近月積極促銷餘貨,除億京海日灣及新地雲滙兩期外,嘉華嘉熙本月亦加入,以招標形式重推。

成交紀錄冊顯示,嘉熙昨日(3月18日)招標售出9座6樓C室,面積258平方呎開放式單位,支付條款所見,買家採用120天即供付款,無任何額外回贈,成交價478.8萬元,呎價18,558元

上個月呢單嘉熙點算? 究竟招標下枱底回贈左幾多
香港人已經變左二百呎
求期有廁所有個房仔有個廚房
隔離又乜設施都無
但細到狗屋咁都要被逼接受
交通好閪
個度食野貴,開間麥記咁平,其他鋪無人食
近排搞多次好似又搞唔成...
首期唔係咁充裕,老虎蟹寧願住呢啲啦,都好有潛力
可能個個都諗買左先,收到後無需要住既話就租出去
但呢個位好唔好甜就唔知,但幾肯定既係以佢嘅配套同咁蚊型單位想轉手幾難
如果買佢個房半400尺左右,都要580萬起
開放式賣得平唔係無原因 難轉手係大因素
而房半叫做易轉手,但得400尺都要580萬起其實都食左溢價唔少
白石角真係咩閪都無
要行成25分鍾先去到大學站 不了
揸車先搞得掂
白石角未來發展乜都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞