海日灣II入場折實逾359萬元起 白石角最平!

1001 回覆
25 Like 60 Dislike
唔關個地方好唔好事
而係好多人唔知自己買緊乜呢個係事實
屌個agent 連 number 都無比我、唔撚知點check
世界係咁現實㗎喇
佢亦無乜可以做
最多sell你去其他盤
lm
點知自己number?
老實講,排得後果d已經無利用價值
理得你死
準備復活抽啦
點解可以入咗票連自己冧巴係乜都無喺手
排8xx 買2房 有無機
排五千以外

希望有第二輪
排330,studio收得皮
未傾=唔洗傾啦 最多回幾千俾你飲茶
排11x
開放/一房有冇機
無機,唔好買等我黎
排咁前,比我都會去
都有機會
因爲唔係全部人都買開放式
做乜好似淨係得開放式有人買咁
而家未入住馬料水站駁腳車係放工時間都塞到爆。遲下一定係地獄級別
代理佣,新樓唔使畀,仲可以叫aa 狗回部份畀你,可以回到樓價一兩個%,按保可以掉埋落去條loan度供,而家大部份人咁做,好少自已即刻畀。留意借到幾多成係計折後價,折少左過左六球野你就要畀4成首期,所以最好計清楚先。

利申aa 狗
兩票, 呢個一票,水份無咁高
有客gee gee gut gut 話要回85%,我真係叫佢過主啦,剩係買到細單位開放式,入一張飛中簽機會係1.5%當我成左你單生意,我賺20k, 仲要同公司拆,我每張飛個expected value 係兩舊幾水呀仆街,仲要陪你玩幾日,我返屋企坐下好過,早兩日仲紅雨

利申 aa 狗
唔係話咩
我都覺得咁樣比人禁好慘
但係你咪唔做大把人爭住做

做生意懶情高點得架
要怪就怪你同行頂爛市
未做aa 狗之前我都係咁諗,做左之後發覺好q 多cost, 公司燈油火蠟樣樣錢,你睇果d 宣傳單張,價單整到鬼咁易睇又係錢,你試下上網睇下發展商公怖價單有幾難睇,同人解釋情序pros and cons 按揭果d 又係時間,當然有d 仆街aa 會hard sell 又呃尻你,呢個後話。你抽樓當日最緊要就係update 你其實現場抽到邊,有咩單位剩,最重要,其實係發展商畀錢唔係你畀錢,當然你話個樓價計埋,但你個nike 袋你會唔會叫佢回返d 廣告費畀你先,發展商都係計呢d係宣傳費,佢自已邊有咁多人call 客。最慘十單無單中,仲要畀你話一單搵十幾萬好多,日日中就係啫,好日都開唔到單啦老細,aa狗真係賤過泥呀

利申aa 狗
每個業主都係咁安慰自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞