海日灣II入場折實逾359萬元起 白石角最平!

1001 回覆
25 Like 60 Dislike
依家d新樓做乜全部細成咁
係呀!一陣跟車出發
幾時截止??
最遲要幾時入飛?
你第一日落黎香港?
搵食過主啦仆街,上面先想呃鳩人搵你入飛抽中先傾回佣
屌你老母抽中傾唔岩點算? 唔撚買定搵發展商out返你名出黎?
最緊要係傾好 有whatsapp記錄 講實回幾多
樓都未抽到 董事唔會事前簽紙 除非個代理自己扮簽
提醒大家最好搵相熟代理跟
唔好因爲肯回多少少就隨便網上搵代理
搵到個唔識跟按揭既 分分鐘累你撻訂

講多少少關於回佣
代理都有出力 要食飯
除非你搵樓盤按揭律師樓全部自己搞掂
淨係要代理幫入飛 叫佢回789成都無問題

否則既 回一半左右 大家開心 代理幫你做野都落力啲
無公司印 ,簽唔齊咪下一個AA , 咁撚多AA搵食
whatsapp有春用咩
你google 打回佣 whatspp 睇下幾多受害人啦
按揭 律師樓邊洗aa幫手
按揭自己去搵中介 rebate 再多啲
所以揀完樓 aa話幫手搵按揭 俾張按揭轉介紙你簽,千其唔好簽,簽左之後你搵其他中介做某幾個大銀行既plan都無中介 rebate
有哂相熟 不了
你google下 簽唔齊名,十單有九單係苦主,有一單回得原先傾好六成

唔洗信我鳩up , 想幫襯佢自己去google下
簽唔齊名
無公司印
得whatsapp
講個信字

係咩下場
同埋傾回佣問清楚發展商俾幾多佣aa
傾個時寫實回樓價幾多%
例如發展商俾2.5% aa, 你想要8成 就寫要回樓價2%,唔好寫回8成
如果入票呢 支票會唔會扣錢?
有啲aa可以幫你出埋公司票
我係寫發展商佣-x%
465萬比2成首期壓測都要39000?
借銀行供30年得唔得?
的確,揀中先係揀樓廳碌卡俾aa好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞