人在烏克蘭 夏天帶來真正美腿

1001 回覆
1219 Like 110 Dislike
烏克蘭靚女比例係幾多?
十個有無五個係呢d級數?
留名
俄羅斯先多
烏克蘭好少種族歧視
黑人被打機會大過黃種人
有黑人fd比人打過
英文
我識有d妹讀中文,有幾個勁到係打簡體可以正常溝通。
無我想像中咁危險
幫樓主推下
非打手 樓主幾好人
我真係驚我呢世人食外國妹多過你食港女。

你不停追擊我真係好撚煩膠,我已經費9事回你

你肯撚定得閒過我,有排係度煩,不過面係人地比,你呢d架係自己攞黎”叼”

作為一個人類,吊個西咁少事講撚到難過上月球,究竟你有幾可憐?

1年時間日浦夜浦,就算係八兩金都有女埋身啦。

我都唔知你係咪9毛都未撚生,定真係街都唔敢出果種。

一個男人夠膽放棄一切,去烏克蘭住,由頭到尾就係要溝女娶老婆,如果咁都無西吊,晨早自殺死9左去啦(唔係教唆你自殺,我講自己姐)

日撚日問我吊個西未,d西鬆唔鬆,餵唔餵得飽條女d人,唔好自暴其短啦,係咪毒到咁呀?

不過,多謝推post ,你係有貢獻既
聖水
好彩,亦好多謝自己咁毒,搞到無港女女朋友。

所以先周圍尋找愛情,多謝所有香港女仔,你地讓我經歷,讓我成長。

成就左我溝晒中澳台日韓泰馬波妹。
最近一次一個真心極品靚港女祝福我會揾到更好。

多謝你既祝福,我係歐洲的確揾到更多既愛。
而我亦都揾到真愛啦,多謝世上既港女們。
我上個post 食左33負皮,又唔見你咁講?
我一直有自爆出樣,唔係比人開。

行得正,企得正,又似醜樣版梁天奇,驚9呀?
我自己咪係 公屋窮毒醜
我係呢度好開心
無搞speed dating ,太多古惑野。控制唔到。

而家剩係做帶玩帶浦導遊
無喎個個都好開心,不過唔知會唔會嫌你,但你有得機會先算啦
Wtb Ukrainian speaker
無乜種族歧視

好平等

但有少部分人鐘意亞洲樣,同樣有少部分人好憎亞洲樣。但只會唔彩你,唔會搞9你
淘寶有代辦,風險自負
長stay ?我住左一年,真係以為得我一個香港人。

我住Ivana franka 好撚近喎。
旅行撚真心咪撚冬天黎,日照時間短,凍撚到76咁,寸步難行,去浦另計。
可能開食市,如果有能力,計劃中
無鞋平均165到170,有高有矮。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞