人在烏克蘭 夏天帶來真正美腿

1001 回覆
1219 Like 110 Dislike
真心助人mode

扯旗同漏精2件事黎喎,巴打check check 好喎。
係帶香港人去浦加旅遊,從來無直接幫烏克蘭妹,呢點要好清楚,一陣又屈9我天仙局,扯皮條就仆街了,我帶人去好玩又大又多人既場,或者公園,party event ,再協助巴打溝女。
平均水準好撚高,但10個計唔計阿姐,細佬?
10個20歲到25,有2.3個靚好,4.5個唔差囉。
多謝巴打
問樓主,
自由行去邊區住比較好?
景點有咩推介?(百貨公司,風景區)
終於花左一個鐘回post

多謝大家讚過我似咁多名人

多謝傻西毒撚們既追擊

有你地,我先有進步。

又黎舊相重温環節

追開舊post既唔好意思啦,新相比較少。

但呢個星期有客,會影多d。

大家咁話啦
唔通畀人block我真係會少忽肉咩
不過一單還一單
我係真心想知樓主嘅烏克蘭經歷
你已經識唔少烏克蘭人啦
Fd搭fd搵人幫手宣傳你間食店
會唔會烏克蘭嗰邊靚仔已經係好普通(非踩樓主)
所以佢哋會要求有其他性格特質
For instance, 幽默風趣,好玩得,溫柔體貼 etc.
咩事
你個fd做咗咩
你烏文方面如何
小弟才疏學淺
即係點
佢哋prefer中國人定香港人多啲
市中心計,唔建議你離開遠過3個地鐵站距離。

市中心相對安全

景點問題呢,一係google 一係旅遊台再唔係就幫襯我揾我導遊。
不過基本都係舊城,教堂,博物館,mother land 。
樓主自己一個去外地尋找自己想要嘅一切
真係好勇敢
同時好佩服你嘅eq同口才
祝你一帆風順
港式或仿日式,小檔口為妙
親眼見證左烏克蘭靚女比例真係好高
做乜唔揾我呀
搵你做咩

人在基輔,住pushkinsa street
長stay ?我住左一年,真係以為得我一個香港人

我住Ivana franka 好撚近喎。

遇到其他香港人?
光頭黨係睇你唔順就打,唔需要原因
喂喂,喺依個post覆多你最後一次

祝你最後畀你最愛嘅中共全家清算

依度喺樓主烏克蘭遊記嘅主場
搞事唔該你躝返出去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞