人在烏克蘭 夏天帶來真正美腿

1001 回覆
1219 Like 110 Dislike
所以有萬幾蚊被動收入去hea就唔錯
諗住要搵食都係去返發達地區好啲
如果想找俄羅斯男友,
俄國人或東歐人會不會冇咁容易接受中國人
同埋呢d東歐國家人專唔專一?

我都好中意東歐
但係覺得d人好似幾鄉下
唔似英語國家思想語言有得溝通
有錢就好沙塵,有d好市檜
如果有40萬,拎30萬買樓,幾萬搞居留,幾萬cash back up ,然後有15000被動收入,已經係中產生活。
你中國人?
我香港人。
專唔專一就因人而異

D人鄉下?
文化,音樂,藝術,舞蹈水平遙遙領先香港喎。
呢邊d人nice 到爆。

睇緊mk 真播,香港人加油。
15000被動收入都講緊要3m左右,即係4m左右做到中剷,算唔錯嘅
Cls
唔貪心就三千蚊生存到,當然你被動收入越高越開心啦。
三千蚊係等於香港嘅咩生活質素?
一個月基本生存費用大概幾多?
如果唔洗交租計,3000蚊當係香港9000蚊洗。
酒吧20蚊500ml 1664
Cafe 15-25蚊咖啡
100蚊去扒房据扒。
坐地鐵2蚊。
可樂2.5,無平
煙10到15 平
Iphone 貴過香港
入口消費品多數貴。

前提係你有樓
無就要交租
有電單車經驗
做Ubereat/其他飲食apps搵唔搵到食
五萬暫居可以續幾多次?
理論上無限續,3年一次
有100萬投資就10年續一次
續證而家計就6000左右。

香港人加油,睇live 睇到火都黎
果到啲樓應該冇乜投資價值吧
借應該好過買
租樓約幾錢一個月?五百呎左右
有無價值我唔敢講,我剩係知我買唔起姐
二房一廳大約幾錢
一年visa係working holiday定讀書攞移民資格?
Visa
一年visa 有好多種,讀書,醫療,探親,商務探訪,因私。但無working holiday 。呢個國家無working holiday 。

全部都要邀請函,然後去大陸搞。
仲有,你申請一年,領事館佢未必批一年。
我就中過招,無左幾千蚊。

恭喜選舉大勝。

恭喜何已完。
終於追完
Push
不了
都係港女正啲,港女世界第一
有無巴打呢2日係烏克蘭?有個香港巴打比銀行食卡,提唔到錢,叫我救,我岩岩交晒租,d錢入晒公司accoutant ,唔可以套現,幫佢唔到。(自己都等緊親戚帶錢過黎)

佢話可以過數,然後收cash .
大概係咁,不過佢準備online 買飛去白俄,果邊有銀聯,可能拎到錢,如果你有興趣幫佢,可以tg我
,我再比佢tg你。我: lilocc

我無出錢,但出左力
冬天過嚟短留數日
女就免了 個腦裝香港事已經overload 仲要諗埋點tum
冬天特別多小偷,自己小心。
個巴打已經失蹤,已讀不回,唔知係咪出左事呢。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞