人在烏克蘭 夏天帶來真正美腿

1001 回覆
1219 Like 110 Dislike
又瘦又樣衰

去到烏克蘭都只可以執囡囡d底褲來J
收爹啦保安
12 中想過Kyiv 旅行玩4-5日應該點plan
面對現實啦

樣衰係事實

放左大家眼前

世界任何角落

你黃皮膚加咁既樣都係比人暗地恥笑
星期4或5朝好到,千祈唔好星期日到,無得浦嫁,星期一觀光都少野玩,好多博物館休息。

如果純觀光就避開星期一。
我條女日日對住我笑,不過我覺得好warm。

我又窮又柒又矮又樣衰,不過我好開心,應該開心過你先,起碼我唔會因為自己膚色而感到不悅。希望你比d信心自己,就算係牛屎,總有鮮花插佢既一日既,加油
Nice
唔洗理d fuck boy
多謝大家支持,1020記得出黎

面對現實啦

冷靜D照下鏡,睇下自己個樣, 同埋睇下你本銀行存摺有幾多錢先啦 世界好公平 如果人人都心想事成 會天下大亂 世上總要有你D咁既廢人
Don jon
世上真係好多廢人,不過唔知係你定我,一起底原來係腳膠雞蟲,叫雞仲要玩到比女black list ,自稱無時間溝女,定係你無能力?睇你幾個post都係比人吊,有巴打笑9你買唔起樓,然後你就走黎笑我窮撚睇存摺,我明既,玻璃心廢撚,想揾機會刷存在感姐,無女無朋友無屋企人關懷,唔緊要啦,你仲有連登玩,又唔怕比人black list ,又唔洗錢。慢慢9up啦你。
我就仲考慮中啦
我佩服樓主你, 去到一個非英語國, 唔係傳統熱門移民國家, 經濟發展都不及其他都一個人去到生活, 無乜身家下要重新開始 唔係人人做到。

去旅行或者都會考慮先, 不過10日8日無咩可能識到女朋友個D, 應該以觀光為主。
Ukraine 白俄, 波羅的海3小國 我都仲諗緊去邊個
樓主係點開拓生活圈子?
點認識到當地人?
當年拎住1年visa決定最少住一年,咁又無工開無學返,咪日頭cafe 夜晚酒吧,逐間玩,得閒約下妹,週末落下club ,自自然然就有朋友嫁啦。
10日8日點解識唔到女朋友?
先唔計香港人,你實當我賣廣告,
大陸仔,台灣仔都溝到女(Facebook 人地個group自己講無fc)
香港人比d信心自己啦。
2戰計唔計?
之前係覺得香港好多男仔無女朋友,所以過去開婚姻介紹所,助人助己。

求打個和有屋住有飯開就夠(我知有d人好撚貪錢,一日唔呃人都唔開心,但我公屋仔窮慣左,唯一要求有飯開)。

揾左好多間咁發覺呢,佢哋講到明係呃人相睇揾錢,係無真結婚,咁所以我就轉左帶人去浦去玩。

但最終都係維持唔到生活費,今年再借左d錢,準備開小食店。
如果再衰,就玩撚完。
如果得,咁就留一世。
首先我係香港人,然後你係基輔市中心生活,即係成日都係尖沙咀上中下環銅鑼灣,其實無乜窮人,烏克蘭人窮同中國人窮係唔同,窮人都有飯開,只係收入(美金)少,但物價好低,所以無人餓得死。如果諗著溝窮妹易到手,應該唔work ,首先你圈子無窮人,其次如果窮到某程度,應該無去學英文,第三,亦係最重要,亦係價值觀問題,窮唔撚代表佢會貪錢,唔代表佢會為錢去同人齊。

真唔真愛就睇你點對人,對人好唔係只係靠錢。
仲有就講運講緣份啦。

憑乜野吸引人,答左幾千次,唔該刨下文。

最後,我唔係生意人,又無興趣出名,乜9youtube vblog 拍片真係無興趣,有緣自然會揾到我,幫到盡幫,幫唔到都無計。

網上圖片,女神轉貼再轉貼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞