人在烏克蘭 夏天帶來真正美腿

1001 回覆
1219 Like 110 Dislike
大佬你幾個月掉幾90萬玩撚曬啦
點會沒女
自貼
正評係俾你D圖
租屋,好撚貴,户主癡既,樓上傻既,隔離屋好人黎,不過一日得幾個鐘係度,早出晚歸,成條街最窮我座樓,然後我座樓最窮係我。
市中心300呎4千5到6千左右,未計水電煤公共管理費。

然後自稱2000蚊租600呎d台灣仔大陸仔你都唔洗理佢地,兇宅都無咁平,佢地唔驚鬼。

可以上apps store 揾個 “ bird” app 自己研究下。
不過有d假盤係用黎釣客。
連登大佬個個高大靚仔有錢大撚英文好,咩場都比你地玩曬啦,留返d次貨玩剩唔玩比我傾下計就夠。
想玩野答你gay bar ,但又真係係Gay bar食過女,不過果個場無人帶我都唔係次次入到。可能唔夠基個樣
6位數有分頭尾喎,100001同999999差好遠。
我洗左6位頭,11個月,計曬衣食住行吃喝玩樂溝女去渡假。
想做就做啦,生命無take 2
睇樣估 樓主性格特別 係香港會比人杯果種
外國人就好受 生活如魚得水 走得好
繼續努力巴打
一開頭係會難捱啲
不如問吓你啲fd有冇好路數?
唔撈偏,就只有撈飲食,賣奢侈品。
我想試飲食
幾十歲人,邊有杯果嫁
小學,中學,連登就有姐

不過鬼佬鬼妹都對我好好係真既
粉鮑粉拎
我都好想好似樓主咁出走一次
諗到就做啦
切爾諾貝爾trip俾人cancel左,中介公司話我個permit唔批,重覆申請都係咁
樓主平日有咩做,基輔多唔多野遊覽,我都plan 緊一段唔短時間既trip
咁搞笑?你咩passport?衰過乜?
我幫10個人以上報過都無事
香港護照

冇衰過嘢,冇案底冇俾人拉過
睇你係乜人,如果藝術,音樂,建築人應該玩到好多日,走馬看花旅遊就2.3日。

我日飲夜飲,約妹,準備煮飯仔食材,行街,試餐廳,試之不盡。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞