人在烏克蘭 夏天帶來真正美腿

1001 回覆
1219 Like 110 Dislike
留名,冬天聖誕係咪唔好黎比較好?應該涷撚死
觀光減分
去浦加分
Push
偉大既malevich
記得上二樓
push
帶個客去飲野,竟然係我地張枱一男二女鐵三角互咀,我都唔知點幫烏克蘭女仔澄清。
Push
Push
相到有名啦喎,google就有地址,入場前聽聽保安講規矩,犯左規基本上即比人掟出門口。其他生存技巧就當睇緊1991應召女良系列,古惑仔系列,唔搞人,唔搞人條女,比人搞又無人照就笑下算數啦。記得自己係黎玩,唔係鬥氣

2大傳統款復活節蛋糕
又去左阿妹度(哈爾科夫)住左5日。

不過又凍又落雨,搞到小小感冒。

但都幾開心,哈爾科夫係烏克蘭第二大城市。

但係生活費平基輔1到3成。

靚女都唔少,但係土耳其人,黑人,大陸人會比基輔多,其中大部分係學生。

呢個城市比較輕鬆寫意,但行人路情況極差。

除左市中心最大一條大街外,基本上都係爛路。

加上落雨,周9圍水氹。

所以遊客記得穿上運動鞋或遠足鞋。

西瓜都叻撚過你
Push
樓主我之後跟你搵食算
Btw你好靚仔
我蝕到仆街,你過黎一齊餓死喎
落機後第一日應該去邊度識烏克蘭囡囡?
落機先識接機地勤,再識入境處姐姐,去拎行李,然後識海關妹妹,出黎左邊,有銀行妹,然後電信公司妹。落地30分鐘,最少識5個行業靚女。巴士多數係阿姨,睇你彩數!
係正嘅
主場全場8成女,仲有幾個極品。
巴打玩晒,我負責玩電話

(上圖我識2個,咁啱酒吧門口撞到,一齊玩啦,然後5個人轉幾個場都無枱,唯有返主場搶張枱用下)

(下圖阿妹之前落club識,果日又撞到,都算呢間club常客,應該有2.3個巴打見過佢,而家做電視台幕後)

巴打玩曬下集
Push
撐下你場先
我又返香港啦,打算出發烏克蘭既朋友,記得把握機會,見過面吹下水,了解一下行程啦。

因回港探親,帶玩服務將暫停至7月9日。

7月10日到聖誕檔期,如常營運。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞