人在烏克蘭 夏天帶來真正美腿

1001 回覆
1219 Like 110 Dislike
咁仲神奇,你幾時去?一係幫襯我個fd果間?
你方唔方便講你揾邊間,可以幫你問下。
佢地基本上都係fd 黎,今日先有香港人去左核電廠。
原本今日

我冇時間啦,後日去lviv

https://www.chernobylwel.com/
宜家係咪多咗好多香港人去烏克蘭?
應該都幾多個個星期2.3個問我推介,不過個個問完就自由行,無乜幫襯我,不過有禮貌果d我好樂意幫,問叫雞,串串貢果d摟吊既都唔少。
呢間唔識喎,仲要119。
下次再去啦唯有
好佩服樓主咁有勇氣
我仲依然係香港做港豬
我本身plan緊去俄羅斯,再過烏克蘭

但依家好似兩地關係緊張,唔比過關?

另外搵過當地啲資訊
好似當地人年收入都好低?
自己國家又唔缺勞動力,好難搵野做

所以話啲男丁都外流去其他國家搵工
先至搞到女多男少
唉,我冇乜機會會再黎

我之前訂係99
99外國人正常價,不過可能真係有特別原因,因為時間夠,齊資料,無理由有錢佢唔賺,得閒幫你八卦下。
你唔係烏克蘭人嘅話其實冇分別

係好低,全歐洲最低咁濟
其實我個幾兩個月之前已經book左,唔知點解會搞成咁
飛機要小心,有2個機場非本地人唔比俄羅斯飛基輔。有香港巴打講我知既。

然後早2星期左右前話想停飛,唔fd 啦,唔知真假,自己check ,然後火車慢不過穩陣。

農場新聞信少d ,周街都請人,大把工無人做,個個返幾日工就去玩去飲,個個都李白咁。男女比例好接近,只不過靚女比例高,錯覺好多女。你黎到烏克蘭,對眼點會望到仔。
人工低係真,但大學生對香港大學生,除左無明牌,無奢侈品,我諗佢地平均開心過香港人好多,窮人都識笑識嘆識玩。
去外國係賺快錢,好多會返烏克蘭。人地其他國家都唔係開善堂,個個都比移民咩。
竟然反而係陸路過關穩陣

所以成個社會既風氣可以話
大部分人都係今朝有酒今朝醉?
(始終都算係歐洲地方,生活Chill啲都正常既)

而網上渠道話好多烏克蘭囡囡想外嫁又真唔真
其實係香港發展得太快
根本自己都適應唔切
由I phone推出開始就已經開始複雜
唔計外在因素

只要解決
-標籤文化
-待人處事閪嘅態度
-唔好吓吓向錢看

香港會有返好多人情味
黎過既巴打,7成都去過呢度。

雖然規矩多多,犯規就比人打鍋金,

但靚女多又後生,消費又平。又開天光。

越危險既地方就越有希望(只適用與我同行情況)

自己黎既,過左門口果關先啦。

我35歲,我只能講而家既香港同2000年前既香港差好遠。

溝左太多揾錢至上既新香港人(包括中國南亞各色人種啦),競爭越來越激烈,好難共融。
女女想嫁外國人其實真係9up ,我只會認同佢地唔介意嫁外國人。

如果有心為左離開國家嫁外國人既女人,呢一刻已經係外國啦。仲等我地咩。每年全世界幾多男人去烏克蘭就係想溝女,俄,土,美,波,英,德,呢d大熱門,夜場實有。

計有錢,生活品質,生活方式,亞洲人都無太大優勢。
其實做好自己一樣有女仔接受
去過基輔係幾正 啲野係英國三分之一
係地鐵麻煩啲
無錯,係要對人好,人地就對你好,唔好以為靠黃皮膚就有著數,雖然有人會特別鐘意韓國人,但同理一樣有人唔鐘意韓國人,所以其實唔會特別著數好多。作為外國人優勢係容易打開話題,對外國人防備心無咁重。
黎過既巴打,7成都去過呢度。

雖然規矩多多,犯規就比人打鍋金,

但靚女多又後生,消費又平。又開天光。

越危險既地方就越有希望(只適用與我同行情況)

自己黎既,過左門口果關先啦。

Detail
你可以google map睇下佢評論
差評大部分係外國人

我記得最少有3條係比保安打柒
一條係型容,保安返工係寄娛樂於工作,打柒人係佢地興趣。
我既存在就係想鼓舞大家跳出華麗人生第一步

我夠膽係2個登出樣開post開真Facebook

因為我相信我做緊既事係正確既

你地笑9我,我真係無乜嬲,但希望笑完之後,認真追下post,理解一下我做緊乜。

多謝上面巴打支持

繼續舊相重温,新相未得閒逐張打格,貼下舊野先,因為隨機發放,重複睇過就當時運高skip左去啦
腿得禁少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞