人在烏克蘭 夏天帶來真正美腿

1001 回覆
1219 Like 110 Dislike
方便烏克蘭極慢網速整理,兩登同步開新post。

有圖有片有真相但上個post負皮33,我既真相係我燒錢燒命人生體驗,童叟無欺,信不信由你。

以下正文

由2018年6月6日開始係基輔住到宜家。春天又到啦,夏天不遠矣,美腿可待!

曾經歷無數意想不到奇妙奇幻奇異事。

今日繼續分享係烏克蘭溝女拍拖去浦去玩一切生活點滴。

小弟某日大受刺激,忽發奇想,決定要娶白人妹妹,

之後4月勇闖烏克蘭成功溝女,6月6既我已經拎左一年visa ,而家已經住10個月。

有咩關於烏克蘭基輔想知可以問,但希望問d網上無資料既野,google 到就咪問啦。

仲有我真係唔係雞頭,唔好屈我啦,叫雞一律唔會答。

有人問我係果邊點生存
1係燒錢,燒積蓄過活(已燒接近6位數字)
2係做導遊帶人去玩(一個月都無兩單,幫到人自己又開心,但換黎係被吊係登揾食)

我係睇唔透,點解去到每一個國家都有女朋友。
但係香港要比大陸玩,比政府玩,比公司玩,挨過左仲要比港女玩。

所以我決定揾一個快樂既國家,我揾到烏克蘭,一街都係靚女,美腿生輝,呢度就係我既天堂烏克蘭!

2019.4月
我揾到一個我想娶佢又願意嫁既女人。

35年人生經驗,以為自己知道咩係愛情,但原來有一種愛係要親身感受先會明白,無法言語表達,呢種感覺比初戀更強烈,我相信係真愛。

欲知後事如何,請繼續追post

美腿圖more
葡萄到出哂汁
摩牙
燒錢
好大波。。。
第6張黑衫 又靚又大波 完美
好可惜淨係擺到幾年
第二張假波
呢type應該mix黎?襟老少少
都頂到,睇下有無保養,開唔開心。
有d 4x都正
親眼見證左烏克蘭靚女比例真係好高
做乜唔揾我呀
尾四有無更多資料
樓主成個樣衰版梁天琦咁樣
真係幾靚
嘩 啲女靚到
認同你講既野架

呢到啲人食開屎 唔相信出面既世界 評擊你係正常
個撚個都你咁靚仔咩,你應該要多謝我,你先有得做靚仔。無我墊底,屎你都無得食啦。
多謝你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞