人在烏克蘭 夏天帶來真正美腿

1001 回覆
1219 Like 110 Dislike
租樓5成,餐飲4成,交通3成,買送3成,飲酒2.5成,煙1.5成。

名牌貴過香港,電話電腦貴過香港。

以上同香港比較

制點,政府略微腐敗。要結婚2年以上先有機會入到籍。

優點,平,無歧視,無天災,靚女多到驚。煙產天堂。
咁租樓又無我想像中咁平......
btw 我見ukraine 銀行的美元息都唔錯, 有冇伏呢
FYI https://ukraine.financialadvisory.com/deposits/
之前有條好出名大陸仔娶左烏克蘭囡囡
睇佢介紹佢有做糧食Trading, 唔知烏克蘭有乜盛產既呢
烏克蘭政府話有存款保證,唔信佢就用外資銀行,但利息少d

如果要玩一定係兑烏紙。

高風險回報高,低風險回報低。
大小麥薯仔,種得出都有,google 啦
香印到爆

星期六晚
雖然我成日貼女。
但我身在曹營心在漢,好關注香港情況。
我同律師研究緊,睇下各位義士或者和理飛有無可能用難民身份入籍。
政治庇護就應該唔得,烏克蘭唔敢。
但難民之外,仲有招無國籍人士,但研究當中。
但相對係破釜沉舟。

咁順便賣下廣告,有經濟能力既,可以開公司拎暫時居留,3年又3年咁續,5萬hkd 全包。然後結婚入籍等入歐盟。
佢地係咪唔睇樣?
認真問 無其他意思
有人睇有人唔睇

一般黎講,人品緊要過個樣

我乞衣咁既造型一樣有朋友
Push
盛產美女
人地烏克蘭窮到閪。 除非好撚有水自己花費, 唔係個邊根本冇工作同生意比人搵, 樓主洗完就回家。。
我本身窮過西,又懶,又無料,無得瀨人。

但正常有一兩球,過黎買樓,收息,開cafe ,搞it ,都基本上無得輸。

烏克蘭窮極都有飯開有酒飲有自由,好撚過強國5億人。
攪IT 香港人打本開公司可以搵好多, 個邊MATHS底好, 人人都IT精英。
但係小心拜金起來仆街過大陸妹
(行家, 不過小弟食俄妹
我窮撚未遇過拜金,無呢個煩惱。
屌老母樓豬呢d 擺明開post 搵食呃傻仔
仲咁多人幫佢推post 含晒樓主撚咁
我開左post 年半,如果呃9人,比人吊爆左啦,你咁撚on9既傻仔都呃你唔撚到,又點會有其他人比我呃到呀。
咁都要本身係IT行業, 識呢D先投資到吧?
咁你做開邊行?幫你研究下有無得搞。

作為香港人就係生存力強,識變通,如果有dd本錢,無我咁撚懶,應該生活無難度囉。
深夜略略推

我愛香港!

烏克蘭人支持你地

光復香港 時代革命
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞