人在烏克蘭 夏天帶來真正美腿

1001 回覆
1219 Like 110 Dislike
陰公,烏克蘭航空炒左架737
180人
應該凶多吉少,rip
737 max8 型
唔係ma... 仲諗住今年年尾過黎
好少連續炒,唔洗驚
美官員:相信是伊朗誤射飛彈擊落
https://lih.kg/1818248

睇嚟另有內情
咁伊朗今次凍過水
好提子

提到酸

確認左係伊朗打左架機落黎
支那大真係冇叫錯
只要有心,人人都得
咁次伊朗仆街了,
大陸都仆晒街,台灣小英又贏左,
搞搞下真係ww3
1, 去搞visa ,買飛機票,行得。
2, 買飛機票,行得,黎到揾律師樓搞暫時居留權。
3, 買飛機票,行得,揾我搞。

恭喜台灣保住自由

香港巴打,手足加油

有時間請支持
https://www.facebook.com/ufhkc/
佢地係烏克蘭撐港組織。而家又比大陸搞。
我都係公屋仔,我都係乜都做下(合法)求生活。

去到外國就唔好諗打工,香港打唔夠咩,諗下有無一技之長,搞下小生意。無都迫到自己有。
暫時1到3年,合符要求理論上無限續。

特定原因有10年證,都係要續。

要入籍要結婚要考試,預幾年時間。
巴打你好
我本身諗住去烏克蘭讀下語言學校
溝女順便學下俄文嗰啲
但睇到呢度
好似搵你會易啲同快啲識到女仔咁
可唔可以tg詳談下
有興趣
Tg: lilocc

去語言學校溝女唔係唔得

你要學好世上最難既俄文

然後鑿錢交學費租屋

然後唔知你幾歲,學生18到22,唔知你溝唔溝通到。

然後有d識普通話既,除左工作需要,

我真係唔會同d識普通話既烏妹玩,洗膠勁過藍絲。

香港人係學校應該都受歡迎既,不過你要有心理準備會有好多大陸狗。
洗”腦”勁過藍絲
成功租舖,跟著食神咁教小食大王指日可待!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞