人在烏克蘭 夏天帶來真正美腿

1001 回覆
1219 Like 110 Dislike
我今晚搭火車返kiev sosad
你2個無乜緣份
不過lviv好正 我好鐘意
Push
好佩服巴打你咁有勇氣
多謝支持
夏天就快到啦,係時間請大假黎烏克蘭啦。

7.8.9月接受報名啦

訓醒就去skyscanner 睇機票啦

Tg: lilocc

俄羅斯都無得直飛烏克蘭
之前一定有,而家唔知,選戰撚政治,好似停左。
Push
以前個女神去玩都唔開心咁,唔通有心事

不過睇下算啦,唔關我事

想認真問樓主,我堅對烏克蘭妹有興趣,想識,我想學下嘢,佢哋對香港男仔點睇,要啲乜嘢條件先會結婚?
首先,佢地無乜歧視,所以唔抗拒黃種人,但有部分鐘意,相對地有部分特別唔鐘意,對香港人或其他國家人無乜特別想法,除左大陸同土耳其,俄國人,你係佢地心目中係普通外國人。非常簡單,唔好諗多。

第二,結婚唔係講條件,係講愛情
先感激樓主咁夜仲覆我依個廢青,如果要令佢哋對你有興趣,用一般識香港女仔嘅手法有無用架?
Lm
唔洗感激,我先9點半,星期一無野玩無野做。

學多d野,音樂,歌手歌名記多d,學下跳舞。

呢邊真係必備(不過我唔識)

比多d自信,笑多d,企直d,細心,關懷。抽少d水,諗少d吊西揸波。

個人夠正氣,夠體面,女人自然對你有興趣。

當然世上仲有另一個極端 pua ,我就視之為邪道,我就100%唔鐘意既,佢地中心思想係吊西為傲,唔係想大團圓結局,咁你因應自己需求選自己既路啦。
無去過,幫你唔到,剩係識基輔
車牌都無,估唔到第一次揸車就揸裝甲車。

本人將回港探親,帶玩帶玩團由5月15到7月5暫停帶玩。
(代訂射擊,坦克等如常運作)

7月5日後一切吃喝玩樂運作如常,歡迎隨時報名。

夏天要黎啦,人生掌握係自己手上,唔係做公司既傀儡。你呢世有無女都好,黎過烏克蘭,起碼感受到係地獄偷渡過天堂。而且只要你夠勇敢,改變一生既機會就係你前面。機會黎啦,哈利,係愛呀飛雲!

模擬未來幸福人生圖
lilocc 巴繼續加油
多謝
真辛苦,咁都無人睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞