人在烏克蘭 夏天帶來真正美腿

1001 回覆
1219 Like 110 Dislike
朋友同我都話怕凍
我諗最快都下年4月
Ching 我原本打自算2月獨遊俄羅斯 如果師兄肯帶路遊基輔 我都想睇下
導遊費可以有討論空間喎
No problem
有興趣可以tg: lilocc
Push
光復香港
時代革命
去遊行就買張機票行得啦
食飯平過香港,去浦平過香港一半,酒店500起,airbnb 300起,有心黎溝女就刨下文。
光復香港,時代革命。
香港人加油。
想問有無地方玩槍介紹
原本諗住10/11月黎 諗諗下又好似好冬
我諗都係下年4/5月先黎
玩槍有幾間公司,google就有,我介紹就得一間,揾我book 平Ddddd。有間特別平無牌。
坦克裝甲車核電廠控制室都有核彈基地都有。
信我可以揾我book ,唔信就自己上網book 。
無錢收,賺人情,啱啱先有巴打左問右問前問後問,講電話都幾個鐘,我仲好撚努力幫佢group人一齊去,然後老板d𡃁group左佢同鬼佬玩,溝通問題offer平過我開個價(越多人越平)就搞到我好似水9佢咁。最後到步招呼都無打一個,真係心都淡。

所以自己google 下,搞唔掂先揾我啦。
有冇仔相呀
想去識仔呀

慢慢玩

唔好送頭,長打長有。

香港人加油,我係烏克蘭起定個壇,有後著!
上個月去咗烏克蘭短暫停留
留咗兩日喺Kiev
咁啱撞正嗰日空氣污染嚴重
個API指數仲要高過北京

聽local講 你哋嗰邊IT業幾蓬勃
希望你哋終於有一日真係可以加入歐盟
一年得幾日空氣差,你都算唔好彩,it 呢邊好好揾,好多都係中高產,幫歐洲人做野。同香港it 人兩個故事,歐盟應該有排都入唔到。
鬼妹最衰係體毛多 連lin頭都有毛
咁咪揾個無毛囉,一係帶佢去脫囉。
push
去到點搵食先係問題
攞左pr?
拎暫時居留幫到你,揾食就自身難保。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞