人在烏克蘭 夏天帶來真正美腿

1001 回覆
1219 Like 110 Dislike
樓豬條撚樣自爆
但亞洲人平均都係18cm
鬼佬平均25cm
黑鬼平均30cm
烏克蘭啲女會唔會嫌棄
其實佢哋好窮
好似泰國越南咁
邊到佢地嫌棄
講扑野唔係講結婚wo
窮唔代表要為錢比人吊既,唔好諗著有2個錢就有西吊啦,窮都可以好有骨氣,咁當然有雞有拜金妹,但普遍唔會見你有錢就濕囉。
你地咁靚仔係香港俾港女玩
樓豬咁樣衰係烏克蘭玩緊鬼妹
大家仲笑得出
咁我寧願比港女玩,都想靚仔d 。
可惜無得揀
烏克蘭繼續封國,封到5月11
告急

有無巴打封鎖後黎烏克蘭玩呀?

送姐姐ig 一個

https://instagram.com/lana_brest_?igshid=1b5p95kc4xgwo
有性趣 係咪你帶路
烏克蘭個邊疫情點 隔離俄佬好嚴重喎
烏克蘭14xxx 單 2800係醫護
3月中封鎖到而家,全國商場餐廳娛樂乜7都唔比開,只可以online 落單拎外賣。地鐵全停,巴士要特別人員或特殊需要(睇醫生,生仔)先比坐
自駕ok
全國客運火車停。
失業率升4%
班酒鬼fd就黎因為無得落bar癡線
樓主普通樣就叫毒?
去過動漫節見過真正毒撚咪?
或者你係靚仔嘅
咪po張相畀大家品評下囉
睇完呢啲連登仔口吻其實咪又係支那DNA
覺得自己有兩個錢,係人地國家做大爺
有錢就食硬你😂😂😂得啖笑

同大陸人講,沒中國人來消費
佢哋早就不行了一樣

好撚嘔心

人地想識Asian 可能出於好奇心
可能覺得好玩

然後自己又支那民族自卑DNA上身
又話自己條J唔大,卜野比人嫌棄
垃圾人種!
咁都唔毒
咁你金鐘m記酸臭肥毒樣都可以話自己中上🥺
樓豬喺個發達地方媾唔到女要過啲鄉下地方扮疊水
香港夠大把女係咁把炮唔洗過烏克蘭識女 我係女都唔想嫁俾依啲垃圾 係香港賺夠就過去食鄉下妹
同返支那食鄉下妹有乜分別 只係連登毒撚崇洋見鬼妹就狗衝
巴打啱呀,其實呢邊真係無乜種族歧視,黃種人係偏少,所以相對易交朋結友。
係呀,我有過日本,台灣,韓國,紐西蘭女朋友,我專溝落後國家女仔成日扮疊水嫁,香港女仔咁好,香港又咁多好似巴打你咁既人才,我自問高攀唔起,所以先出國溝女姐。希望高抬貴手,唔係黎落後國家爭女呀巴打,我唔想屎都無得食。
我諗6月應該未開關,真係有排拖。
今日一回暖,個個出街玩一街都係人,又唔戴口罩,一係就hea戴。
2星期後唔知會唔會又爆過。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞