人在烏克蘭 夏天帶來真正美腿

1001 回覆
1219 Like 110 Dislike
搞咩啊Jack哥你
學人做護旗手,嗌口號,以為有3000袋,有天使服務。

#曲線要講明
你幾時開始去咗烏克蘭, 仲以為你住係東涌
年半啦
台灣正啊,一生可以經歷兩次回歸,真係恭喜哂
大佬,兄弟爬山,各有各玩啦,台灣我都去過8.9次,7年前差d就過左去打工,女朋友都拍過幾個,我唔知你去過烏克蘭未啦,但如果話烏克蘭係落後國家,我真係無野講

貼下女慶祝最後的國慶

另外Fb group 改左名
https://www.facebook.com/groups/ualover/?ref=share

Telegram 照舊
: Lilocc
答你最得人驚既問題先,香港hiv 係0.1幾% ,烏克蘭係接近1%,非洲大概10,全地球hiv 最高既國家係16%,邊度就唔敢講,驚比人消失,係專業人士講我知,我有fc過,之後都無去呢個國家。
唔叫雞,唔中出,帶好套,唔做高風險性行為,好人好姐揾個女朋友都幾難中招,如果驚咪做快速測試囉,買返屋企同女朋友一齊check 幾甜蜜。

入侵問題真係追post 有答過。
LM till the end of the world
留名
最近諗緊去Chernobyl同練槍
回多一樣

我諗我地對”落後”概念唔同
經濟差係數字上係真,但文明程度好高。
正常巴打只會係基輔生活,既係大陸住上海北京,日本住東京大阪,鄉下地方幾窮,其實影響唔到巴打。而市中心大把有錢人,你去一次望下先啦,我又無拎支槍迫9你移民。
2樣都識人,你可以自己google 或揾我
Tg: lilocc
好撚毒呀!想點呀
無計,阿媽生,無得揀。
眼鏡又整爛左帶個後備斯文鏡。
頭髮又無得剪,野野都係產青,唔敢剪。
真係好撚毒,我都唔撚想,
好彩佢地女仔唔介意,
我人品好仲幾受歡迎。
恭喜哂!
移民烏克蘭有辦法啦

暫時居留權套餐有報價啦

執業律師全程服務,全包拎身分證套餐。

6000美金/5萬港元 真正全包。
由零開始到拎身分證,全程辦妥。

另有結婚移民入藉
仲有投資移民
想知可以tg我 :lilocc

預左比人吊食人血饅頭
但如果你已經決定離開香港
尋找一個新天地,我會介紹烏克蘭。
特別係單身人士,因為結婚後2年可以入籍。
一家大細可以先考慮其他國家。
烏克蘭比較適合未婚人士。
或打算創業人士。
未訓push
連登陳友諒
溝到女咪得囉
真係似陳友咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞