[月供股票] 2017年2月

432 回覆
5 Like 0 Dislike
823依家係咪高位,唔好供住?
收息長揸,你地會揀邊隻

4厘都無
收息長揸,你地會揀邊隻

4厘都無

白色巴,咁你認為邊隻岩心水用黎收息?除左銀行股
收息長揸,你地會揀邊隻

4厘都無

白色巴,咁你認為邊隻岩心水用黎收息?除左銀行股

3 808 2638

供左一年 準備放出去

供左一年 準備放出去

Fat fat

供左一年 準備放出去

Fat fat

hsbc

2年了
想請突下,為何3號仔咁多人買?息又唔係特別高

有紅股

有紅股

年年十幾厘

有紅股

多謝解答,紅股姐係點

有紅股

多謝解答,紅股姐係點

送股份比你
Towngas 係不嬲都每十股送一股

利申:啱啱google
啱啱放左匯豐
好耐冇check 啱啱見佢成68蚊即刻放左佢買第二隻

月供仲有邊隻好介紹

2800 供左年半($3000 一個月),之前蝕到仆街,好在之後升返。 結論係儲錢一流.......

儲到退休,應該收息都唔錯的

2800 供左年半($3000 一個月),之前蝕到仆街,好在之後升返。 結論係儲錢一流.......

潘大哥 你呢個咩app黎

潘大哥 你呢個咩app黎

Ticker

有紅股

年年十幾厘

條數點計,請指教

有紅股

年年十幾厘

條數點計,請指教

十送一咪10%
再加股息
點解突然間咁多贏大錢
問:用邊間?收費如何?
答:主要都係推介呢兩間:中銀,一通。
中銀:可以用信用卡供,容易周轉,仲草埋積分。
每個月$50,已包收息費、存倉、買入,可以話係全包價。可以以正價沽出碎股。

講住咁多先,其他留待其他巴絲補充 [/quote]

用南洋商業啦新造月供股票可以免50蚊手續費 其他都同中銀一樣

2017有10%回報

我先得8%

啱啱放左匯豐
好耐冇check 啱啱見佢成68蚊即刻放左佢買第二隻

月供仲有邊隻好介紹

係咪應該係時候放哂匯豐佢
計劃每月4000,供3,5,2800

點睇?
3月供多隻收租股
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞