[月供股票] 2017年2月

432 回覆
5 Like 0 Dislike
2, 823, 2318, 1299, 1038
揀2隻大家會點揀

另外月供5000 用一通好唔好?

1299同2啦 進攻退可守
一隻高增長 一隻公用股夠哂穩陣
823加息週期應該不利股價
揀2隻大家會點揀

大份823 細份2
揀2隻大家會點揀

1299同2啦 進攻退可守
一隻高增長 一隻公用股夠哂穩陣
823加息週期應該不利股價

不利股價就岩
執平貨
不過可能有排揸
睇你投資年期諗住幾耐
用緊hsbc月供緊2800
好似25蚊左右一個月
想問轉用佢既信用卡供得嗎?
好似25蚊左右一個月

用hsbc月供
有冇存倉費之類嘅收費
我見佢淨係話永久免佣唔知有冇伏

有存倉費同埋股息費

仆街佢個網無show出黎

伏已中

冇講免就即係要收囉

存倉費好易中伏
周街都免平時好多人已經冇呢個概念

咁中銀每月50手續+年費咪仲伏
hsbc好似淨係每月存倉

年費係咩黎?
用hsbc月供
有冇存倉費之類嘅收費
我見佢淨係話永久免佣唔知有冇伏

有存倉費同埋股息費

伏已中

冇講免就即係要收囉

存倉費好易中伏

中銀50蚊係全包,免存倉收息費

有存倉費同埋股息費

伏已中

冇講免就即係要收囉

存倉費好易中伏

包埋呢150?

琴日我都問左,你講150係最基本會員,一手手買,你開左戶未?開戶開埋家庭證券戶口可以慳150存倉
50蚊月供再講多次係全包,最好好似上面巴打所講買幾千以上,唔係就好唔抵
另外我之前開戶果陣同我講首6個月免50蚊手續費,唔知而家仲有無

伏已中

冇講免就即係要收囉

存倉費好易中伏

包埋呢150?

琴日我都問左,你講150係最基本會員,一手手買,你開左戶未?開戶開埋家庭證券戶口可以慳150存倉
50蚊月供再講多次係全包,最好好似上面巴打所講買幾千以上,唔係就好唔抵
另外我之前開戶果陣同我講首6個月免50蚊手續費,唔知而家仲有無

好似上年12月開始供先有免半年手續費

有存倉費同埋股息費

伏已中

冇講免就即係要收囉

存倉費好易中伏

包埋呢150?

宜家個優惠仲做緊
好似25蚊左右一個月

好似25蚊左右一個月

2007年1月8日起獅子停用信用卡供月供股票

詳情可睇獅子官網網
好似25蚊左右一個月

2007年1月8日起獅子停用信用卡供月供股票

詳情可睇獅子官網網

十年前已經停
New post

冇講免就即係要收囉

存倉費好易中伏

包埋呢150?

好似上年12月開始供先有免半年手續費

月供股票唔收存倉,但如果你月供又自己經網上買股票就會收
每月買幾股巴郡
中銀停供幾個月仲洗唔洗比50?
中銀停供幾個月仲洗唔洗比50?

唔供咪唔洗俾
無知一問,買呢啲股票話想收息儲錢
啲息係每月派入你個儲蓄户口?
之前聽過係咩派息日先有
無知一問,買呢啲股票話想收息儲錢
啲息係每月派入你個儲蓄户口?
之前聽過係咩派息日先有

跟你買個隻股
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞