[月供股票] 2017年2月

432 回覆
5 Like 0 Dislike
月供10k 3 66 939 2800 有冇得諗
定一手手買好

供咁多隻

4隻都想買 各供2500 定點好 等一手手?
中銀入左貨未
係咪要星期一先睇到?
中銀入左貨未
係咪要星期一先睇到?

禮拜一入 禮拜二先睇到
中銀入左貨未
係咪要星期一先睇到?

禮拜一入 禮拜二先睇到

唔該巴打
中銀入左貨未
係咪要星期一先睇到?

禮拜一入 禮拜二先睇到

中銀果到未見到佢扣數,係咪因為太遲join plan?
中銀入左貨未
係咪要星期一先睇到?

禮拜一入 禮拜二先睇到

中銀果到未見到佢扣數,係咪因為太遲join plan?

信用卡未咁快show
剛剛南商開左戶口,準備月供股票之旅

正喎!有冇得用信用卡供

仲搞得切三年免手續費咩

正喎!有冇得用信用卡供

一定要過數

仲搞得切三年免手續費咩

優惠廷長左
定一手手買好

供咁多隻

有冇巴打比下意見
如果用月供 南商可以用中銀卡供?
供緊5
想等幾隻股低d就開始供
939 941 1299 2318
呢4隻大家點睇?
定一手手買好

供咁多隻

有冇巴打比下意見
如果用月供 南商可以用中銀卡供?

問左唔可以用信用卡
月供最好中銀?如果手頭上都有3,2 每個月都可以拎到4-5千. 係唔係供幾隻好?

仲搞得切三年免手續費咩

優惠廷長左

我1月果陣開左
巴打供緊邊隻
恒生月供好唔好?用開恒生戶口同信用卡,唔想搞咁多嘢轉銀行

同埋大家點睇學生哥月供$1000股票,會唔會好on9
因為仲讀緊大學,屋企又窮,想玩下股票,月供似乎幾好,當儲錢都好。

仲搞得切三年免手續費咩

優惠廷長左

我1月果陣開左
巴打供緊邊隻

我下月開始供,巴打有無咩推介

因為仲讀緊大學,屋企又窮,想玩下股票,月供似乎幾好,當儲錢都好。

我同你一樣 有恆生冇中銀acc
爬哂文 恆生相對於中銀有3樣唔好 1.放碎股會低價d 2.冇得用信用卡賺分 3. 中銀供幾隻都係$50/月 恆生好似係$50/隻 其餘收費應該一樣 有錯請指正

我同你一樣 有恆生冇中銀acc
爬哂文 恆生相對於中銀有3樣唔好 1.放碎股會低價d 2.冇得用信用卡賺分 3. 中銀供幾隻都係$50/月 恆生好似係$50/隻 其餘收費應該一樣 有錯請指正

1000就唔好用銀行啦 手續費太貴
用緊恆生月供66, 上網睇唔明碎股個部分點賣
沽出手續費係同一手一齊計定要額外再畀?
同埋碎股價低25個價位係咪即係低$1.25 ?
用緊恆生月供66, 上網睇唔明碎股個部分點賣
沽出手續費係同一手一齊計定要額外再畀?
同埋碎股價低25個價位係咪即係低$1.25 ?

冇手續費(轉講法買個陣包埋)
冇得指定價位賣
你比指示賣之後,完成交易會sms比你係咩野價位放
價位差幾多就唔清楚
幾時開3月
定係已經變左做月供股票集中區
幾時開3月

其實有冇必要逐月開
幾時開3月

其實有冇必要逐月開

轉做集中區都OK丫

2800新丁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞