[細機信徒]iPhone SE 集中討論(2)

1001 回覆
46 Like 1 Dislike
10.1.1 成日lock screen會自己斷wifi
都唔知係個router問題定部機問題
但部電腦又唔會成日斷
升10.2.1會唔會好d
10.2.1仍然有用家回報wifi問題,
試吓重開 router 重開機
如果有用VPN app ,試吓del app
冇改善就直接上天材吧啦
128GB
3d touch
4吋
啞黑
3.5mm頭
touch id 2

咁就正

中港雙4g+(lte_a/300mbps)
有冇人都中意用se 影相
細細部周圍拎
鏡頭又靚
細細部周圍拎
鏡頭又靚

超方便 ,落大雨唔用得相機會用SE
平日見到野生動物都會影

好鍾意玩 Hipstamatic
效果類似即影即有相機
幾過癮 曾經有一位戰地記者用呢個app影相拎到攝影獎.
細細部周圍拎
鏡頭又靚

本身都鍾意影相,用se更加係愛不釋手
細細部周圍拎
鏡頭又靚

單手影完勝所有電話
細細部周圍拎
鏡頭又靚

單手影完勝所有電話

se 真係無得輸

日光機黎講真係屈晒機,依家我se加iPad mini,完全係,點呀, 爽呀!!!

求救 呢兩日開始個safari上網成日load唔完卡住左 無論wifi 同4g都係咁
Ios9.3.5

求救 呢兩日開始個safari上網成日load唔完卡住左 無論wifi 同4g都係咁
Ios9.3.5

有用adblock?

Ios9.3.5

有用adblock?

關Adblock就ok 我都試過
間唔中會拉唔到個notification落黎/拉下面舊野上黎(唔知點叫佢)
要lock screen再開先得
可以點搞

利申:ios 9.3.2

Ios9.3.5

有用adblock?

真係得 thanks
你地部se 放平面禁4邊角會唔會有少少搖
照計細細部又唔放後袋唔會彎掛
會唔會關組裝事
你地部se 放平面禁4邊角會唔會有少少搖
照計細細部又唔放後袋唔會彎掛
會唔會關組裝事

我都有,直頭可以爆旋陀螺咁
點解樓上影得咁靚。

當時我用iPhone 5既內置相機,開hdr影
然後用vsco執,其實唔難
有時what's app 響,個芒著左但係㩒唔到,要鎖番再開先㩒到
有無人都係?

Ios9.3.5

有用adblock?

真係得 thanks

ios9 adblock bug
買淨機64gb

豐澤
百老x有冇折扣

邊度買最抵
變咗bug 集中回報

Ios9.3.5

有用adblock?

真係得 thanks

ios9 adblock bug

Up去iOS 10 就會無bug?
買淨機64gb

豐澤
百老x有冇折扣

邊度買最抵

之前豐澤Citibank 信用卡有5%回贈 唔知仲有冇
其實升唔升ios10好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞