[細機信徒]iPhone SE 集中討論(2)

1001 回覆
46 Like 1 Dislike
除左se 真係唔知有咩細機揀

Nokia

Sony Xperia X Compact

另外其實日系水機都唔錯 sharp auqos
今日5仔成粒home 制跌左出黎迫住換se
我而家se 就9.3.2
唔係好想升ios10
但係見ios10 support raw camera 好吸引
有冇人試過佢個raw camera
覺得掂唔掂?
唔係好想升ios10
但係見ios10 support raw camera 好吸引
覺得掂唔掂?

其實SE鏡用嘅效果唔突出 反而鍾意jpg檔更順眼又唔洗執 細節冇咩流失

反而iPhone7plus 更加能夠發揮raw檔優勢

有冇圖 想睇吓條屍
唔係好想升ios10
覺得掂唔掂?

其實SE鏡用嘅效果唔突出 反而鍾意jpg檔更順眼又唔洗執 細節冇咩流失

我用 manual 直出raw 都唔覺得品質特別好
唔係好想升ios10
覺得掂唔掂?

單反就話用raw, 手機都係志在影到就算
唔係好想升ios10
覺得掂唔掂?

單反就話用raw, 手機都係志在影到就算

所以為咗出raw去升iOS10 唔值得
依家又傳三月會出128gb iPhone se
SE Pro
SE Pro

等好耐了
SE Pro

等好耐了

快啲出啦,等到我頸都長
Macotakara 根據消息人士透漏指出,在接下來2017年3月蘋果確定要準備iPad Pro產品發表會活動,預計會推出7.9吋、9.7吋、10.5及12.9吋新版iPad Pro機種,另還有出現最引人注意的紅色版iPhone 7。

除此之外,發表會上還會看見128G版本的iPhone SE,最主要原因是該機種在市場上還佔有不錯的銷售佔有率,因此蘋果決定在推出更大容量版本的iPhone SE供用戶選擇。

另從報告中得知10.5吋iPad Pro出貨時間,預計會落在今年5月多。

屌你老母岩岩先買

蘋果收緊皮 一啲新意都無
用左se半年 好想轉7
用左se半年 好想轉7

7冇進步,似6ss 多啲
會唔會有黑色先
用緊6plus 但爆晒moon 唔係好touch倒
黎緊出新iphone一定買
好唔好買部se 頂住檔先
Macotakara 根據消息人士透漏指出,在接下來2017年3月蘋果確定要準備iPad Pro產品發表會活動,預計會推出7.9吋、9.7吋、10.5及12.9吋新版iPad Pro機種,另還有出現最引人注意的紅色版iPhone 7。

除此之外,發表會上還會看見128G版本的iPhone SE,最主要原因是該機種在市場上還佔有不錯的銷售佔有率,因此蘋果決定在推出更大容量版本的iPhone SE供用戶選擇。

另從報告中得知10.5吋iPad Pro出貨時間,預計會落在今年5月多。

屌你老母岩岩先買

屌你老母岩岩先買

SE冇買錯 ~ 穩陣之選

有冇圖 想睇吓條屍

有冇圖 想睇吓條屍

跌得多?定係你彈掣 彈得多好易壞
我開始想轉機
影得相多
要大機先有雙鏡防震

Se size真係無得輸
宜家仲值唔值得買se 64?又唔知幾時會唔會出128GB SE ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞