[細機信徒]iPhone SE 集中討論(2)

1001 回覆
46 Like 1 Dislike
屌有人仲咁得閒貼張圖指証返隻小學雞嘅
我有,大約$3400

16GB 版本定價為 $3,488,而 64GB 版本則為 $4,288

32GB 3488
128GB 4288

唔係減左咩
雖然以為會3888

邊到仲有se 64gb 金

二手?

全新

有無黑64 員工貨
我有,大約$3400

16GB 版本定價為 $3,488,而 64GB 版本則為 $4,288

32GB 3488
128GB 4288

唔係減左咩
雖然以為會3888

邊到仲有se 64gb 金

二手?

全新

有無黑64 員工貨

同求
琴日係肥花買左部2手美水64gb
$2200
不過冇保,但部機好新

樓上冷飯王之前upload張相又真係無show都一年內都可以購買apple care,

我呢張就prove到要60日內買囉

我部機購買日期2016年7月 呃鳩人把J咩 質疑個條友戇撚鳩到

加上你張圖都已經prove到電話技術支援3months 我張圖呢個option失效 都睇到over左90日

你意思係而家攞部一年內買嘅電話落apple store就有得買apple care?

以我所知而家一年個policy得美國行緊,其他地方都仲係六十日

我用apple us 去check 真係有加買care嘅option(usd), 但一轉返hk 就話唔support呢個service

有效購買日期非指有效購買applecare?

係呀,我就係想話俾你條柒頭聽

有效購買日期非指有效購買applecare
apple為左清a9同舊零件先出se
Se2無乜可能啦

A9多到可以出多部new iPad
幾多存貨

Apple高估左市場對6s嘅需求
而事實上大家都冇咁多閒情閒錢追新機

apple為左清a11同舊零件先出se 2
Se3無乜可能啦

apple為左清a12同舊零件先出se3
Se4無乜可能啦

真係有A11 既SE2會
係A11面前 高通820/821/835通通可以死開

其實A9都已經屌打緊820 821 835
Se2無乜可能啦

幾多存貨

Se3無乜可能啦

Se4無乜可能啦

因為iOS 真係對住粒u 優化。Zealer王自如有講過
員工價$2916 買左se 64gb

幫唔幫到手

同求

每日買得一部

員工價買 同普通客walkin 有無唔同? 門市仲有64黑

唔同既係價錢 2916 同 3488

幫唔幫到手

同求

每日買得一部

抵屌
屌有人仲咁得閒貼張圖指証返隻小學雞嘅

同埋好心你唔好乜柒都唔知扮全知 好大陣柒味

你以為人唔知就當人唔知

由你果張圖文不乎開始就知你識少少扮代表喇
你迴避自己柒左做咩

你有入過ios post 就知apple care 延長一年(but not related hk 已經wow左喇)
你覺得我話你圖文不乎係伸手黨
你係要咁諗冇人阻你

之後又講乜零零後心諗你明唔明自己講緊乜嫁
好撚低質呀
Logic 又冇 淨係憑人地指出你圖文不乎就引申出一連寸話人伸手黨 之後就轉左去人身攻擊 又唔肯諗下人講句圖文不乎點解 (當你真係當我伸手黨 你睇返下實際apple 點寫 之後指撚住我黎笑 我實服嫁 )
問題你連fact check 都冇做就話人柒
真係好柒姐
講完喇
你係要覺得自己冇唔岩 當我事後孔明咁樣繼續屌 隨便你 講左唔肯聽 係你自己問題
我就唔多想阻個post 討論喇
有咩唔滿意block 左我都得

幫唔幫到手

同求

每日買得一部

員工2916 64?
巴打有無quota ?3488

幫唔幫到手

同求

每日買得一部

員工2916 64?

三千有找 真係好抵屌
Se2無乜可能啦

幾多存貨

Se3無乜可能啦

Se4無乜可能啦

因為iOS 真係對住粒u 優化。Zealer王自如有講過

Mac 粒intel u 都係optimize 唔同賣街畀windows/linux 用嘅u

樓上冷飯王之前upload張相又真係無show都一年內都可以購買apple care,

我呢張就prove到要60日內買囉

我部機購買日期2016年7月 呃鳩人把J咩 質疑個條友戇撚鳩到

加上你張圖都已經prove到電話技術支援3months 我張圖呢個option失效 都睇到over左90日

你意思係而家攞部一年內買嘅電話落apple store就有得買apple care?

以我所知而家一年個policy得美國行緊,其他地方都仲係六十日

我用apple us 去check 真係有加買care嘅option(usd), 但一轉返hk 就話唔support呢個service

有效購買日期非指有效購買applecare?

係呀,我就係想話俾你條柒頭聽

有效購買日期非指有效購買applecare

你張圖邊忽睇到係指呢樣? 搞撚笑

http://www.apple.com/hk/support/products/iphone.html

fyr
16gb 有冇平?

幫唔幫到手

同求

每日買得一部

員工2916 64?

三千有找 真係好抵屌

更正 walkin買 64 $3888先岩 16都係$3488 同32同價
16gb 有冇平?

有都唔好買啦
16gb 有冇平?

有都唔好買啦

唔記iOS 得返12gb

同求

每日買得一部

員工2916 64?

三千有找 真係好抵屌

更正 walkin買 64 $3888先岩 16都係$3488 同32同價

巴打 2916 係員工 64? 可唔可以3488 幫手拎部黑
另外想問 apple 門市仲有64黑? 行左好多豐澤斷晒
Se2無乜可能啦

幾多存貨

Agger

美國refurbished iphone 祗有6同6s,死等爛等都唔出64GB SE
Se2無乜可能啦

幾多存貨

Agger

美國refurbished iphone 祗有6同6s,死等爛等都唔出64GB SE

SE refurbish冇肉食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞