[細機信徒]iPhone SE 集中討論(2)

1001 回覆
46 Like 1 Dislike
se 64gb 9.3.5留明
LM
想問下咁多位巴絲用左咁耐 個mon有無問題?
前兩個星期開始個mon touch 有d問題
eg Fb ig 有時想碌上去 會碌左落去
whatapp 都係咁 想㩒"回覆"個制 會無啦啦碌左上去
有無巴絲係咁

試過 iphone5成日有呢個問題
se差住電就有 後來去咗蘋果整部se 去咗兩次整唔掂 最後換過部畀我

以前iphone4差住電用都係咁啦 應該係電流問題掛
64 gb 太空灰 留名
有無巴絲係咁

se差住電就有 後來去咗蘋果整部se 去咗兩次整唔掂 最後換過部畀我

巴打有無整/換機?唔叉住用真係唔覺有呢個問題 心大心細去唔去整整佢好

Ps唔知條線關唔關事?(用耐左 d金屬少少甩影響?)原廠線 但有時駁電腦會話咩未認證
有無巴絲係咁

巴打有無整/換機?唔叉住用真係唔覺有呢個問題 心大心細去唔去整整佢好

Ps唔知條線關唔關事?(用耐左 d金屬少少甩影響?)原廠線 但有時駁電腦會話咩未認證

差電用疾機嘅通常電壓問題 好似係
不過都唔建議差住電用手機
至於未認證 用原廠未試過有呢個問題
有冇人試過叉緊電個陣個觸控會失靈
即係禁住個page都會自己上下碌 咁

原來上面有人問左
去天才bar有冇得整
Lm

以前ipt4有試過呢個問題 可能你用電腦usb充

換USB 線同USB 頭
電流問題
本身用緊垃圾三叔,有諗過轉買6S,但我家姐話應該出年會出iphone8所以唔抵買,叫我買住SE玩住先
大家點睇
本身用緊垃圾三叔,有諗過轉買6S,但我家姐話應該出年會出iphone8所以唔抵買,叫我買住SE玩住先
大家點睇

買SE夠玩嫁啦
仆街琴日唔小心由9.3.2升左上10.2.1好唔習慣

而家用緊10.2.1 用落無咩大問題

試過notification overlap過一次
其他都正常

SE升左10.2.1 有無倒水/充電發熱情況
SE!

SE升左10.2.1 有無倒水/充電發熱情況

加一想問

冇,反而上左10.3b1 倒水,今朝上左b2 又冇事
這世上
是否只有夕膠套出售
這世上
是否只有夕膠套出售

官方皮
這世上
是否只有夕膠套出售

官方皮

有冇人有性趣上Tech21訂case?
有冇人升咗10.3 beta?
琴晚升完今日用好倒水
平時放學返到屋企有70~80
而家返到屋企1%都冇
定係升完頭一兩日都係咁
有冇人升咗10.3 beta?
琴晚升完今日用好倒水
平時放學返到屋企有70~80
而家返到屋企1%都冇
定係升完頭一兩日都係咁

[black]Beta[/black]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞