[細機信徒]iPhone SE 集中討論(2)

1001 回覆
46 Like 1 Dislike
幾時知有無se2
幾時知有無se2

同問
幾時知有無se2

同問

等埋今個月keynotes 咪知

Iphone se官方冇呢隻矽膠
巴打知唔知邊度有類似嘅矽膠套
好好j

好好j

官方得皮
http://simplism.jp/products/iphone/siliconecaseiphone12/index.html
部nexus5壞壞地,宜家出部se是否明智?
想轉下會但係又唔想太大部機同太貴

SE係一部細旗艦 絕對唔會令你失望

可以等埋3月Apple發表會先
有機會出SE2 /增加容量

SE係一部細旗艦 絕對唔會令你失望

可以等埋3月Apple發表會先
有機會出SE2 /增加容量

希望快啲有消息啦,我其實又唔係好高要求,平時玩下snapchat影下相就得
最緊要係部n5 用左3年幾真係差唔多壽終正寢
我部用左幾年既g2個mon壞壞地
主要係個mon一達達,好似人地d洛印mon咁,但IPS panel無理由咁樣,最嚴重既位係平時用手指knock2下就會著mon果個位
心郁郁想轉iPhone又唔想轉7(唔怕生壞命最怕改錯名,叫得7既應該都唔方好野,6s指紋同4g係快但係樣衰兼sin手)
想問下依家新買既se仲有冇黃mon問題
3月幾時會知有無se2?

好好j

官方得皮
http://simplism.jp/products/iphone/siliconecaseiphone12/index.html

邊度有得買?
等,繼續等,唔知幾時先知有無 SE2
如果早d知道無,就早d去買SE 64gb
等,繼續等,唔知幾時先知有無 SE2
如果早d知道無,就早d去買SE 64gb

我都係
留名等睇有無新一代se
好想快啲有新SE
留名等睇有無新一代se

幾時有發佈會?

幾時有
留名等睇有無新一代se

幾時有發佈會?

幾時有

等埋個三月就知
零售唔返貨 代表有機會出新
出新se舊se會唔會平?

SE 個價好低 停產機會大啲
出新se舊se會唔會平?

SE 個價好低 停產機會大啲

窮撚想偷下雞姐

我都好窮呀 靠上台
問多樣
5s嘅套同se係咪可以共用?

上網大把選擇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞