[細機信徒]iPhone SE 集中討論(2)

1001 回覆
46 Like 1 Dislike
諗起舊年4月出se果陣, 日日mon post睇住邊間store有貨,邊度買會平一二百 咁快就用左一年喇

想當年我朝早7點幾已經係九龍塘排隊

好似個時大把貨
不過如果有se2我諗我都會排隊

大貨到
話說我部se仔黃mon情況幾嚴重下,有冇人有相同情況?用左半年到開始出現。希望se2(如果出既話)會有改善
家下咩價位?
出左咁耐先買好似唔多抵
家下咩價位?
出左咁耐先買好似唔多抵

等3月發佈會
話說我部se仔黃mon情況幾嚴重下,有冇人有相同情況?用左半年到開始出現。希望se2(如果出既話)會有改善

想問下大家 如果想換se係咪等埋下個月睇定d先換比較好
因為只想要64黑色 好似周圍都無乜貨咁
驚佢出pro版 64會再跌同埋唔再出就會買唔到 只想要黑色
求各位巴打意見

你宣家部機未壞就等吓先囉 唔急於一時

我覺得好大機會會出,前嗰排已經有好多店都話無貨,一般嚟講apple出新野不嬲都會慢慢停舊貨
如果16gb 同64gb一齊無貨既話我覺得有機會會跟返依家條line 出32gb and 128gb

多謝兩位巴打意見,頭先都問左幾間先有黑色64 百老匯條友仲話全線都無貨 不過唔知佢吹水定講真

最後都係買左 本來用緊5s se個mon真係好黃

用黑白圖試吓係咪真係黃

用相機cap出嚟睇睇

影左相好似無咁覺
但應該睇得出邊部黃d?

巴打分享咗~的確係好黃
諗起舊年4月出se果陣, 日日mon post睇住邊間store有貨,邊度買會平一二百 咁快就用左一年喇

想當年我朝早7點幾已經係九龍塘排隊

好似個時大把貨
不過如果有se2我諗我都會排隊

大貨到

你宣家部機未壞就等吓先囉 唔急於一時

我覺得好大機會會出,前嗰排已經有好多店都話無貨,一般嚟講apple出新野不嬲都會慢慢停舊貨
如果16gb 同64gb一齊無貨既話我覺得有機會會跟返依家條line 出32gb and 128gb

多謝兩位巴打意見,頭先都問左幾間先有黑色64 百老匯條友仲話全線都無貨 不過唔知佢吹水定講真

用黑白圖試吓係咪真係黃

用相機cap出嚟睇睇

影左相好似無咁覺
但應該睇得出邊部黃d?

巴打分享咗~的確係好黃

用耐左仲明顯 不過除左呢樣,其他都唔差既

用黑白圖試吓係咪真係黃

用相機cap出嚟睇睇

影左相好似無咁覺
但應該睇得出邊部黃d?

巴打分享咗~的確係好黃

我反而覺得黃黃哋睇落舒服好多,相對之下6/6s隻mon又藍又青咁好唔舒服

用黑白圖試吓係咪真係黃

用相機cap出嚟睇睇

影左相好似無咁覺
但應該睇得出邊部黃d?

巴打分享咗~的確係好黃

我反而覺得黃黃哋睇落舒服好多,相對之下6/6s隻mon又藍又青咁好唔舒服

你上線啦

正解
6仔個mon太似三叔
偏藍之餘係令眼睛好攰 尤其夜晚睇仲辛苦
6仔 等緊se2

6仔
冇等se2
買左se

好想買se算
6仔 等緊se2

6仔
冇等se2
買左se

好想買se算

買丫
唔洗想
SE 加薄CASE

裸機中 手感超讚
等咩丫 唔會有se2 ga la

唔好呀 等緊
升左10.2 啲電倒水左
SE 加薄CASE

裸機中 手感超讚

讚你老母
SE 加薄CASE

裸機中 手感超讚

讚你老母

裸跑個邊位好界手
SE 加薄CASE

裸機中 手感超讚

讚你老母

裸跑個邊位好界手

手感仲好啲喎
未會好似6/7咁揸唔實就自己滑走
SE 加薄CASE

裸機中 手感超讚

讚你老母

裸跑個邊位好界手

我由6s換SE SOMEHOW都係掛住5s條邊可以刮手指肉

好撚爽
SE 加薄CASE

裸機中 手感超讚

讚你老母

裸跑個邊位好界手

我由6s換SE SOMEHOW都係掛住5s條邊可以刮手指肉

好撚爽

裸跑先係真男人

In裸跑we7

好套推介
Amazon 百零蚊個,好fit,好實正,保護幾好,韓國製(好似係)
裸跑真漢子, 玫瑰金咁靚用套直頭係浪費左部機, 跌到d邊花花地更有味道
裸跑真漢子, 玫瑰金咁靚用套直頭係浪費左部機, 跌到d邊花花地更有味道

巴打Rose gold
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞