[細機信徒]iPhone SE 集中討論(2)

1001 回覆
46 Like 1 Dislike

同老婆一人一部 一齊由Htc轉iphone

點解唔兩部128

佢都唔係好識 慳返幾舊好過

遲啲話唔夠用
女人從來唔會del相同垃圾

簡單 同佢老公換機咪得

簡單 換個老婆咪得

聽日拎se 128 black
終於可以收返埋部16 gb 晚iphone 5

其實5隻黑色最靚
係衰甩色
啱啱發現個鏡頭入塵 係咪得天才吧喱個選擇
啱啱發現個鏡頭入塵 係咪得天才吧喱個選擇

扔左佢

點解唔兩部128

遲啲話唔夠用

簡單 同佢老公換機咪得

簡單 換個老婆咪得

其實5隻黑色最靚
係衰甩色

4s

點解唔兩部128

遲啲話唔夠用

簡單 同佢老公換機咪得

簡單 換個老婆咪得

其實5隻黑色最靚
係衰甩色

係 所以你見5s就無左 極速收皮
而家wilson買64gb版係咪比係apple買平?
如果差兩三百係咪去apple買128好

64 gb 版 wilson $3888 差400去買128 好過啦
隻手指都係返到(mfi 手指64gb $4xx)

64 gb 版 wilson $3888 差400去買128 好過啦
隻手指都係返到(mfi 手指64gb $4xx)

256gb手指兩舊水都有

有mfi 認証既iPhone 手指
external storage邊有得同internal storage比
岩岩出多部黑se 128 開心用緊
有冇人想要部黑色64

幾錢

正呀喂
external storage邊有得同internal storage比

內置快好多
發覺部2手SE 個SAFARI click去apple website default係台灣 係咪等於台仔機?

你個地區set左台灣
有冇人成日拉keyboard 轉輸入法個陣
成日拉左個Control centre出黎

有冇得搞搞個control centre個靈敏度

正呀喂

巴打用咩case 定祼跑呀?
發覺部2手SE 個SAFARI click去apple website default係台灣 係咪等於台仔機?

唔係 我部iphone 同ipad 都係咁

正呀喂

巴打用咩case 定祼跑呀?

祼跑
有冇人成日拉keyboard 轉輸入法個陣
成日拉左個Control centre出黎

有冇得搞搞個control centre個靈敏度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞