[細機信徒]iPhone SE 集中討論(2)

1001 回覆
46 Like 1 Dislike
htc壞左…想買iphone se,32gb同128gb差幾百…係咪一定買128?

其實如果唔介意二手,64都夠

一手64係咪唔會有

黑色既問晒好多間都無 其他色唔難搵 行多幾間

點解仲買一手64gb?唔係同128同價錢咩???

128 貴4舊
邊到多se殻買?
申利男用
6s 2k好平

16gb
邊到多se殻買?
申利男用

同問

Amazon/ 樂天/淘X 大把款
問多句係咪今日走去apple store已經有32同128既se賣?
6s 2k好平

16gb

香港私人交收先2xxx 頭
問多句係咪今日走去apple store已經有32同128既se賣?

未有, 尋日問咗
等等行過觀塘嗰頭再去問一問

我都想問
Apm琴日有show 出黎 128gb 但無問有無得買
APM 有se 32 GB 貨
6s 2k好平

16gb

我淨係用wifi同hotspot係咪買水貨抵d
行過studio a 見有放32 128 se 牌
但無問
SE銀64 官方服務機 9.3.2 保養到18年2月 有單 有盒 冇配件 有冇人要
依家其實係咪要開始吹話iPhone 8/X 賣得唔好,等Apple可以用SE2清貨
依家其實係咪要開始吹話iPhone 8/X 賣得唔好,等Apple可以用SE2清貨

我早幾日吹過
全線Apple store 有現貨
SE銀64 官方服務機 9.3.2 保養到18年2月 有單 有盒 冇配件 有冇人要

幾錢

6s 2k好平

16gb

我淨係用wifi同hotspot係咪買水貨抵d

259.99*7.8+ 運費 然後唔支援就
htc壞左…想買iphone se,32gb同128gb差幾百…係咪一定買128?

一手64係咪唔會有

巴打去左邊間問?

how much?

一手64係咪唔會有

巴打去左邊間問?

豐澤 so 0 都有 不過講緊幾日前
搵極都無黑 放棄焗買128
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞