[細機信徒]iPhone SE 集中討論(2)

1001 回覆
46 Like 1 Dislike
員工價$2916 買左se 64gb

仲識唔識人

好抵

買左2部俾屋企人

我都9衝左去買iphone se 3888😣
個保養就嚟過 唔想曬咗佢
有咩方法可以換過部機?

港蝗

有畀錢apple care + 表示

幫買

幫買

幫買

仲識唔識人

好抵

買左2部俾屋企人

蘋果真係唔撚掂
驚喜不再 創新不再
蘋果真係唔撚掂
驚喜不再 創新不再

而家點算好
蘋果真係唔撚掂
驚喜不再 創新不再

而家點算好

咪又係照用
利申雙修過
反而 iPad mini 4 好抵屌
apple為左清a9同舊零件先出se
Se2無乜可能啦

A9多到可以出多部new iPad
幾多存貨

幫買

幫買

咩員工
Se2無乜可能啦

幾多存貨

Apple高估左市場對6s嘅需求
而事實上大家都冇咁多閒情閒錢追新機

幫買

幫買

咩員工

apple store
Se2無乜可能啦

幾多存貨

apple為左清a11同舊零件先出se 2
Se3無乜可能啦

apple為左清a12同舊零件先出se3
Se4無乜可能啦

Se2無乜可能啦

幾多存貨

Se3無乜可能啦

Se4無乜可能啦

傳說中iPhone 8會大改
Apple可能會因為諗住大賣而入好多A11
結果賣唔出
跟住出SE2散貨
Se2無乜可能啦

幾多存貨

Se3無乜可能啦

Se4無乜可能啦

傳說中iPhone 8會大改
Apple可能會因為諗住大賣而入好多A11
結果賣唔出
跟住出SE2散貨

計劃通り
今日去左apple 分銷xx vision , 百記, 豐澤, csl 都話無賣iphone se, 同埋都無貨
好彩早前入左部64gb
今日去左apple 分銷xx vision , 百記, 豐澤, csl 都話無賣iphone se, 同埋都無貨

係真唔係咁搶手

因為iPhone 7 垃撚圾

係真唔係咁搶手

因為iPhone 7 垃撚圾

豐澤有貨不過跟原價

xx vision, csl, 百記話無貨

xx vision話遲下會賣128GB
SE 128gb 係咪未講幾時開賣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞