[細機信徒]iPhone SE 集中討論(2)

1001 回覆
46 Like 1 Dislike
返屋企飲奶啦 圖你老母個文就不符 貼你老母個閪出黎話屌過 問我邊度有寫我碌鳩插住你老母 智鳩障

你d logic 真係同你再講都哂氣

睇唔明就返歸啜奶奶啦 學人講logic

算鳩數喇你
小學雞淨係識講奶奶

伸手黨比人打手板唔忿氣 唔知邊個小學雞

屌你真係爬清楚
我做伸手黨咩
小學雞唔阻你攞彩算
成個post 過左咁耐都要拎黎嘈 比你贏
今日去左apple 分銷xx vision , 百記, 豐澤, csl 都話無賣iphone se, 同埋都無貨

係真唔係咁搶手

因為iPhone 7 垃撚圾

豐澤有貨不過跟原價

xx vision, csl, 百記話無貨

xx vision話遲下會賣128GB

問左好多間都無晒黑64
員工價$2916 買左se 64gb

幫唔幫到手

樓上冷飯王之前upload張相又真係無show都一年內都可以購買apple care,

我呢張就prove到要60日內買囉

幫唔幫到手

同求

幫唔幫到手

同求

每日買得一部
邊度仲有64gb灰色

樓上冷飯王之前upload張相又真係無show都一年內都可以購買apple care,

我部機購買日期2016年7月 呃鳩人把J咩 質疑個條友戇撚鳩到

加上你張圖都已經prove到電話技術支援3months 我張圖呢個option失效 都睇到over左90日

你意思係而家攞部一年內買嘅電話落apple store就有得買apple care?

以我所知而家一年個policy得美國行緊,其他地方都仲係六十日

我用apple us 去check 真係有加買care嘅option(usd), 但一轉返hk 就話唔support呢個service

幫唔幫到手

同求

每日買得一部

咁快就一年
姐係我部機就黎過保

供滿之期 就係過保之日

補購apple care囉

你肯定得 source or police
我有,大約$3400

16GB 版本定價為 $3,488,而 64GB 版本則為 $4,288

32GB 3488
128GB 4288

唔係減左咩
雖然以為會3888

邊到仲有se 64gb 金

二手?
二手邊使3.4K
其實se話限 l50Mbps
用落有冇咩分別

50 定150 其實都無咩唔同架啦

見到7 上到450

so what 數字only
鬼國移動夠話做到330
LG V10最高行300實測有100都偷笑
其實se話限 l50Mbps
用落有冇咩分別

50 定150 其實都無咩唔同架啦

見到7 上到450

係香港, 個Data Plan 5GB 21mbps 之後128KB 公平.

無限速都夠哂行啦
人在香港就5GB21MBPS
人在鬼國就全速4G+.
apple為左清a9同舊零件先出se
Se2無乜可能啦

A9多到可以出多部new iPad
幾多存貨

Apple高估左市場對6s嘅需求
而事實上大家都冇咁多閒情閒錢追新機

apple為左清a11同舊零件先出se 2
Se3無乜可能啦

apple為左清a12同舊零件先出se3
Se4無乜可能啦

真係有A11 既SE2會
係A11面前 高通820/821/835通通可以死開
SE 128gb 係咪未講幾時開賣?

同紅色7一樣3月24 HKT. 2300

我部機購買日期2016年7月 呃鳩人把J咩 質疑個條友戇撚鳩到

加上你張圖都已經prove到電話技術支援3months 我張圖呢個option失效 都睇到over左90日

你意思係而家攞部一年內買嘅電話落apple store就有得買apple care?

以我所知而家一年個policy得美國行緊,其他地方都仲係六十日

我用apple us 去check 真係有加買care嘅option(usd), 但一轉返hk 就話唔support呢個service

有效購買日期非指有效購買applecare?

如果真係有得買嘅話上面會多左呢個,可以上網直接買care,如果再禁入去係畀99usd, 但有個位揀返香港就會彈出黎話唔eligible 買care

所以我諗除左美國其他地區都仲係六十日

有效購買日期個人估計係佢個database有你幾時買部機,唔係水貨/鬼機only...

我部機五月夠一年喇,但爆左mon又無買care

有效購買日期非指有效購買applecare?

如果真係有得買嘅話上面會多左呢個,可以上網直接買care,如果再禁入去係畀99usd, 但有個位揀返香港就會彈出黎話唔eligible 買care

所以我諗除左美國其他地區都仲係六十日

有效購買日期個人估計係佢個database有你幾時買部機,唔係水貨/鬼機only...

我部機五月夠一年喇,但爆左mon又無買care

$999

幫唔幫到手

同求

每日買得一部

員工價買 同普通客walkin 有無唔同? 門市仲有64黑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞