[細機信徒]iPhone SE 集中討論(2)

1001 回覆
46 Like 1 Dislike
裸跑真漢子, 玫瑰金咁靚用套直頭係浪費左部機, 跌到d邊花花地更有味道

巴打Rose gold

RG SE+1
AW2 都係RG
rose 係曆代第二靚
rose 係曆代第二靚

7仔隻 磨砂黑好正
rose 係曆代第二靚

Se隻金色
成日彈app
LIHKG咩事呀
幾時發佈會
rose 係曆代第二靚

Se隻金色

金se jj
rose 係曆代第二靚

Se隻金色

金se jj

見朋友部5仔黃晒
係咪死症黎
係既等埋個更新 出部黑
IOS 10.2舊電倒水咁
見朋友部5仔黃晒
係咪死症黎
係既等埋個更新 出部黑

主要睇批貨用邊間廠做mon
6/7已經改善咗

SE都係偏暖色系
見朋友部5仔黃晒
係咪死症黎
係既等埋個更新 出部黑

主要睇批貨用邊間廠做mon
6/7已經改善咗

SE都係偏暖色系

Sorry 1999
我指機身變黃 mon反而唔太介意暖色
有無巴打會用電話聽電台?
我用rthk mine聽直播嘅話部機有時會好熱,電就係咁倒水
如果聽重溫就9成會咁
解決方法係要係個app入面,出左去做其他嘢就會有上面個情況
而家用low power mode先好啲
想知係app唔夾機定得我部機係咁

利申ios 9到10,同試過其他直播app都有同樣情況
諗起舊年4月出se果陣, 日日mon post睇住邊間store有貨,邊度買會平一二百 咁快就用左一年喇

頭幾日唔夠人爭
聽高登仔講非smt客但去左smt用正價買
乜春炒價同骨都唔使食
諗起舊年4月出se果陣, 日日mon post睇住邊間store有貨,邊度買會平一二百 咁快就用左一年喇

頭幾日唔夠人爭
乜春炒價同骨都唔使食

果陣on99去蘇寧買,食左四百數炒價

頭幾日唔夠人爭
乜春炒價同骨都唔使食

SE都有得炒

頭幾日唔夠人爭
乜春炒價同骨都唔使食

頭幾日唔夠人爭
乜春炒價同骨都唔使食

頭幾日唔夠人爭
乜春炒價同骨都唔使食

200炒價 免息免手續費供機
同3488 供5%息一樣
開省電模式真係世界級

頭幾日唔夠人爭
乜春炒價同骨都唔使食

smt買
有冇人個home 制撳落去會撻撻聲?

頭幾日唔夠人爭
乜春炒價同骨都唔使食

smt買

csl 買, trade 埋舊機
有冇人個home 制撳落去會撻撻聲?

不過無咩點理佢
照用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞