[細機信徒]iPhone SE 集中討論(2)

1001 回覆
46 Like 1 Dislike
有無人轉keyboard時轉得慢左好多?有時會瓊左係道咁
利申:iOS 9.3.2 64GB

試下Restore 部機啦 可能有bug ......
我之前都中咗唔少bug

好的試下先~唔該巴打

10.2.1 好倒水 btw邊到有平case買

淘寶
係amazon 見到SE 平 但唔送 HK 點算

😂集運
想問街鋪有128gb未?

😂集運

唔L 識用集運
個mon壞壞地 有時候有一秒sense 唔到 未過保去換得唔得
個mon壞壞地 有時候有一秒sense 唔到 未過保去換得唔得

Why not

😂集運

唔L 識用集運

幾錢呀

Why not

但係咪要加錢 唔係爆moon個隻

😂集運

唔L 識用集運

幾錢呀

水機有volte
htc壞左…想買iphone se,32gb同128gb差幾百…係咪一定買128?
htc壞左…想買iphone se,32gb同128gb差幾百…係咪一定買128?

其實如果唔介意二手,64都夠

一手64係咪唔會有

有大食大

一手64係咪唔會有

2手唔考慮…32又好似小左d,128又多左d,差$800
Mon黃係咪部部都係咁
死症嚟?
老虎蟹都買128
而家用5s 16gb 用到屌屌聲

一手64係咪唔會有

黑色既問晒好多間都無 其他色唔難搵 行多幾間

一手64係咪唔會有

黑色既問晒好多間都無 其他色唔難搵 行多幾間

點解仲買一手64gb?唔係同128同價錢咩???
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞