[細機信徒]iPhone SE 集中討論(2)

1001 回覆
46 Like 1 Dislike
依家仲有冇現貨呀
諗住買部比細佬

多謝大佬
依家仲有冇現貨呀
諗住買部比細佬

多謝大佬

叫佢等下有冇SE2又唔等
麻鬼煩 一陣放工又要去新城市睇
升左10.2.1瘋狂斷wifi

Tplink?

好彩矛升 btw我iphone唔斷ipad成日斷 same version

iOS 垃圾咗好多 唔debug就上架
多謝大佬留名區
好想轉SE
但係咪應該等佢三月發佈埋睇下有冇SE2先買
好想轉SE

其實無SE2 都可唔可以出部 128 or 256gb 既SE
其實無SE2 都可唔可以出部 128 or 256gb 既SE

我都係咁講

我都係咁講

希望用7仔CPU

點解要用咁大容量

利串SE 16GB 窮撚

點解要用咁大容量

128/256就可以當mp3機入哂啲歌

點解要用咁大容量

Spotify 入d playlist 都用過30GB
用開se,收咗部SE嚟玩

電量完全兩個世界 ,又有Apple Pay玩

點解要用咁大容量

因為 64gb 開始唔夠用

點解要用咁大容量

se用Lightroom影raw真係好快冇位
聽歌已經唔係冇損,聽320

點解要用咁大容量

se用Lightroom影raw真係好快冇位
聽歌已經唔係冇損,聽320

擺相無位
擺片無位
擺漫畫無位

64G成日剩幾百M,要用扯巨型Game大法去壓縮空間
好想轉SE

我都係
用緊6s好想換se
但用慣3d touch 都係返唔到轉頭
都係忍手等下部iPhone

之前諗住等下部
之後都係手賤買咗iPhone 7
真心想佢更新個鏡頭
[quote]想問下咁多位巴絲用左咁耐 個mon有無問題?
前兩個星期開始個mon touch 有d問題
eg Fb ig 有時想碌上去 會碌左落去
whatapp 都係咁 想㩒"回覆"個制 會無啦啦碌左上去
有無巴絲係咁

Same 換左幾個月就出現第一次呢個情況
最驚係upgrade 容量去到32/128
但其他乜野都唔改
Touch ID ->A10 -> 3D Touch
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞