LBJ今季後歷史地位會跌幾多?

431 回覆
341 Like 17 Dislike
技術呢個詞太空泛
但射波何以見得好過mj
佢問有冇kobe signature moves麻

射波一定mj好啲
見到上面有班友話kobe 射術一定好過mj
真係頭都大埋
On9 係人都知係沾屎想要AD 棄young core啦
丫屌你掉轉講仲聲大大
係啊,數據係靚啊,場上表現又如何?防守唔係叫你好似後生咁可以跑半個球場從後block shot,但點都唔係指揮交通卦
東岸八連總決賽,屌你上一年先仲入到總決,都只係一年時間,無話要你戰績第一,但講緊而家連頭八都做唔到喎,排到去西十一,仲話歷史第一人,d沾狗粉真係
其他唔講 拎34歲kobe黎比真係笑左出黎
34歲kobe咁熱血打到最尾2場斷腳 湖人先岩岩好入到po
34歲占士中間傷左冇打18場就當睇唔到
都仲未講12/13湖個陣一定好過而家既湖少少
上年單天保至尊入決賽
同第一場51分
不過jrsmith
我聽過,或者咁諗,你當加少啲分,宜唔係減,咪得,正如占士打東岸,成就要打折一樣,好合理
f咩4吖猴扮大佬又退化,連nash都屌佢,nash更加唔洗講,成4張嘢,傷多過打,防守又唔好
沾屎最廢係個心態 屌你防守成日甩
勁似幾年前Harden
隊湖冇lbj連騎都打唔贏
個人都算係foj hater 但客觀上不得不承認 佢已經係歷史第二人
咩差唔多30…過30添喎…唔計最後嗰兩年衛生波,31.5添喎
因為mj fade away啲步法成日fake到人離咗位
有lbj連太陽都打唔贏
要笑另一項運動嘅人好可悲,一係妒妃心重,一係根本無做運動。重有,你返鄉下啦大陸閪
炒最多波都叫技術射波好過MJ
Goat
進攻防守乜都係佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞