LBJ今季後歷史地位會跌幾多?

431 回覆
341 Like 17 Dislike
你未係其他人身上見過係因為你係LBJ dickrider姐
一過西岸就playoff都入唔到
講麥歷史地位,受唔起考驗
有一段時間有人提過 curry
啲占迷究竟係咪智障
有lbj 太陽都打唔贏呀死占狗
點解十換一同佢地位有關係?LBJ同其他球隊deal咩?咁kobe又因為兩次f4歷史地位跌幾多?
連明星賽都改制,可想而知當年東岸可以廢成點
占士唔守波係抵屌 但今季搞成咁mj同管理層問題明顯更大
占迷眼中占士一打五架,
前年死晒火果時靠ivring頂
然後輸波榮叔比人屌到老彩
大佬唔,唔係榮叔,隊波第四節都唔使打
呢個講法唔算太 fair
因為d 史上 top tier
都唔係好多人東西岸都拎過 champ
例如 MJ 淨東、TD 淨西
我印象中比較搶眼既可能係 O Neal
但佢熱火果次算唔算 wade carry 呢就大家自己判斷
比較射術最簡單既指標就係命中率
LBJ 要有球星同隊先勁 佢自己係帶唔到隊 二佬料比人捧做大佬
唔係叫你champ哂
連playoff都入唔到就真係爭D
你以家睇返緊係勁啦!連小牛個拎冠陣都勁架,你睇返當年full match wade係有幾柒
一早話左佢淨係識縮係東岸
班死忠仲夠膽話啲人怕左lbj唔敢去西岸
咁強如 MJ 咪一樣帶唔到巫師入 playoff
而且都係東岸

不過
公認當年巫師整體係垃圾好多就真
占帝留力黑八傳奇到final 我地識條鐵
有giannis既公鹿都輸左比太陽其實
38歲喎
原來打籃球係一個人可以代表全隊,多謝反占又示範贏就隊友贏,輸就占士輸
笑撚咗,依家又話騎隊友好
跟住又話1人帶入finals
foj 狗真係講撚晒啦
認同 每個人都會老
16年18年其實真係打服好多人(Finals跨人黑哨就唔講)

球迷都要學會接受自己偶像變老既一日
haters都應該客觀評價Greatness

當年kobe老邁既時候 如果James球迷都識得好似你咁諗幫口就好
咁 foj 迷都可以講 foj 過左 peak 啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞