LBJ今季後歷史地位會跌幾多?

431 回覆
341 Like 17 Dislike
清上年冇睇波
坐左幾耐
成就同數據只會繼續累積
應該都係保5進3
頭5
未開季睇到個陣都覺得尻尻地,心諗點入到季後賽,仲要西岸 但無計想簽星,例如pg13人地又唔黎。結果格硬執左個陣出黎
開頭打出黎都仲有d野。慢慢問題就浮現哂出黎再加上lbj rondo 一齊傷左排,之後又到波仔傷,依家難得ingram打起左又無出兩場,佢自己又養生波到一個極點 再再加埋西岸今年差唔多隊隊波都好打得。之前連太陽都輸就已經收得皮
沾狗迷永遠都係賴隊友賴教練架啦
巴打講得好岩 根本湖最缺就係一個穩定嘅射手,睇kcp睇到嘔血。Walton堅垃圾,尤其關鍵時刻嘅調動 湖人高層真有耐心 Kuzma明星賽之後仲唔穩定過之前,防守堅唔掂,walton小球陣仲要用佢mark人地個底,爆到死死下 下年如果簽唔到星黎應該可以繼續
五夾之內皆為空檔

狗鼻fans : 好型,呢啲咪領袖
嗰陣東岸唔弱
Foj親身示範東弱西強,名留青史
LBJ第一冠 The decision 高調背叛 痴埋當打Wade Bosh 組三巨頭拎冠

第二冠好在比Ray Allen 救左

第三冠 黑左Game 6冇Green 好聽啲叫反Cup

上面講乜野獨特move 笑死人 咁占士又有咩獨特move呀 咪又係坦克撞撞撞 好穩定囉 呢樣佢係堅

但講歷史地位 咪又係果幾間美媒日夜吹奏

而事實係得果3冠(含金量有2冠係幾低)

利申:本身中意James 果陣單核騎士好熱血 但到2010 打後真心睇唔起佢
返大陸啦
佢喺prime 嘅時候走去組團,已經唔同講法
但一定排高過LBJ
無可否認今年LBJ 明顯退化左
但已經35歲都仲有27+8+8
仲要經歷埋佢生涯最大既一次傷患
我諗表現都唔會叫差掛
講真佢罰球好返啲隨時上到平均30分

真係唔明今年咩事 啲罰球屎到同埋多左好多低能turnover
季中都仲可以話佢養生
去到爭playoff啲表現仲係咁
真係唔知係傷定點

但歷史地位我諗唔會因為一季普通既表現就會跌好多
我覺得係因為上年表現太驚人
今年一跌就好明顯
當然連登多人反佢就不嬲
一跌就放大黎抽
守撚死數據魔鬼張伯、Ring戴到落腳既Bill Russell
占士條友生涯9成9時段都係躲係東岸入面刷戰積,刷得分

你估條友如果一早係西岸,佢會有咁多獎,咁多次季後賽資格?
當年叫得mj接班人嘅都收晒皮
佢係最接近神嘅人
第二冠 落後廿分一個人追俾你食撚左?
計gaming winning shot horry 最撚勁Tim

第三冠黑你老母咩 傻9green 控制唔到自己俾人T 又爆quota 佢自己抵死 隊波咁撚勁73勝俾人反勝都要瀨

又係到扮fans 其實係盲反個d傻9
天龍8步算唔算?
原本真係少左好多hater
但今季果種柒真係唔敢睇
第二冠 James 最尾Miss左幾多球呀?

咁咪講黎講去都係得第三冠囉 賽後先追加個T 但James 跨翻過Green又冇任何懲罰咁喎

扮咩fans?10年前的確係中意佢 10年後擺明反佢 邊個同你扮
冇出聲姐

隊波贏=全部靠James

隊波輸=入隊波數

呢招唔用得幾次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞