LBJ今季後歷史地位會跌幾多?

431 回覆
341 Like 17 Dislike
被人屌到冇聲出咪呢隻
留句ok 拎晒d 面者 放過佢啦
一季打得差就已經講緊歷史地位會跌舊年季後賽打到識飛咁 唔見你開po問佢歷史地位會升幾多 仲要見到有人話lbj歷史地位過唔到kobe真係得啖笑
你係東岸一季打得差咪冇野 而家轉左去西岸連playoff 都入唔到咁緊係會有質疑
你spin 走個重點做乜鳩呀
發覺沾屎球迷一定有兩個特點,屌尻當時教練/隊友廢
無論係騎士1.0 熱火 騎士2.0 定係依家既湖人都係
歷史地位係唔會跌3
Fanal 3:1反勝已上神枱·
歷史地位係唔會跌
Final 3:1反勝已上神枱
Kobe 基本功一眼睇得出
比其他人好. first Step 落膀頭 食哂位
就算練到手指傷哂 2分都好多都實食無癡牙咁款
重點 咁大年紀 下下fade away 體能要求都好高下.
除咗收山個兩年 其餘都睇唔出佢有咩咁吃力.
而佢既個人能力都好高.
low post 既動作亦都好勁 形態好多同MJ差唔多 但步法 想法 都係有個人風格係入面.

MJ 同KOBE 產入會有唔同既方式. 即使有一樣 都只係KOBE既形態學咗MJ
KOBE既上籃選擇方式 唔多同MJ 但手法一樣 食位 老鬼基本功既打法.
實用 而且又有爆發力既進攻.

就好似大細孖仔咁 係睇得多先知有分別.
講真依然都係一個偉大既球員
但好憎呢啲力架入完波懶係慶祝動作 又扮哂野定格望住人
結果俾人打個快攻又冇左兩分 好7
占迷:贏波靠占 輸波隊友廢
反占:贏波就組隊東岸刷分 輸波就話占垃圾carry唔到
轉隊咪升番囉
邊三年入唔到playoffs?
同埋點樣圍撚住佢砌?

都係嗰句啦,幫你講埋:占士隊友廢
都真係差好遠,占啲隊友勁咁多
就算入唔到點都有歷史top 5
利申:唔鐘意Kobe 同lbj
第一人點會係佢…date嘅價值都冇
top 2頂盡,想過MJ下世先
Fade away 嘅Footwalk kobe冇得同mj比,睇下片就知
8次總決唔覺得有好多分加
上年 塞軍傷兩件主力,溜馬單核oladipo,贏速龍就真係唔錯
話唔會跌既
Kobe 2010 b2b之後 美國風向係話佢top 5 差幾多可以追到mj
到13年大傷後變到第11 12
依家退休2年變返 第7 第8

最好既例子
歷史地位唔會有影響
16果年反吸73勇,18年單核入final已經係神話

但係今年就見盡佢人品有幾仆街
一開始又話帶班後生打波
轉個頭為左同AD打,同魔術佬又話要Trade哂成隊
咩Kuzuma,Ball仔,你地打到曉飛又點
Condom黎咋
占王要同AD打波,你地死去水雀啦
結果被水雀撚一鍋,抵撚死
屌你邊有話唔加話唔加好多咋喎
另一方面,柒嗰年真係好撚柒喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞