LBJ今季後歷史地位會跌幾多?

431 回覆
341 Like 17 Dislike
管理層問題多
又要急住拎champ又唔搞好隊波關係
正係上次開價想trade AD已經心死
啱啊
冇睇開會以為一鳩樣
其實細節位唔同
高比都冇佐敦個種反地心吸力
如果細節唔做好d 根本冇得比
講明先 刺撚
清講中晒我想講既野
sor 禁錯掣 想比正皮 但係禁錯負
點解會收唔返😂
唔好撚玩啦 運動邊有抄唔抄架 個個都要練架啦 只係睇位置戰術球隊分主攻邊範啫 咁依加成班推波仔即係抄curry derozan又係抄KB/MJ 高佬射3分抄dirk LA抄TD AD抄KG
13年點答左我 講到兩邊都有傷就一樣咁

roster差咁多已經好難咁比較 的而且確13年係又老有多傷
但傷極都有比較穩定既第二三得分手
19年有邊個穩定既?zubac??

仲要講緊13年重點唔係培育新人 試諗下如果foj季初就拎哂球權 最後就算打入po大家咪又屌

而家就係Reddit ESPN 呢d mainstream討論debate係咪top1/2 仲叫我去問

仲有我係猢狗唔係占狗 唔該你呢d表面到咁既比較就唔好引用我啦 好低質
冇食啊 佢地會計落高比痴冠躺贏度
佢表明佢有approach ad
係啊 一面話留人 一面叫ad黎
咁人地憑咩黎?
師兄洗唔洗驗眼
又湖人陣好啊?可唔可以話我知好喺邊
估唔到反而係狗比個歷史地位提升返
分別係一個刷出黎之後係贏
一個......
12/13個陣好d都要解釋
MJ Jabar Magic TD LBJ Kobe Oneal Bird Hakeem
大家點睇
咁占士d隊s有冇當過佢人球啊?
年年頂薪 同事任選 打工皇帝 然後一個屈尾十拜拜
駁唔到
MJ>Jabbar>Russell>TD>Magic>Oneal>Hakeem>bird>Kobe/LBJ
唔記得仲有Russell
13年咪帶住你所講既低質隊友入playoff lo
訓醒未
13年邊個係穩定得分手啊?講黎聽下
19年ig kuzma都爆到分 ig allstar之後咩表現 13有冇?
唔係叫你去espn呢d十九造神媒體問啊 espn d排名有幾多認受性啊
你去youtube d cm度問下
lbj係1/2
穩定同爆到分兩回事wo
班young core用穩定形容真係驚到都打冷震
你話ingram allstar後好得 咁allstar 前呢?
allstar後打得個幾場就傷 個sample細到咁你就話佢穩定?

13年Lakers正選陣容入面 5個有3個係打夠75+game 當中包括kobe Dwight 慈世平

你就自己搵下資料 計下今年lakers有幾多個正選可能會打到咁多場 再同我講邊個瀨啦
btw 無諗過你連去youtube問都up得出 層次原來咁高 你都係自己慢慢玩啦
Kobe 3分同footwork> Jordan
over all kobe就一定過唔到mj架喇
不過全球主流無論現役球員、名縮、球迷都係話
kb>lbj
係得返kobe hater班美媒同占狗先撐lbj架者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞