LBJ今季後歷史地位會跌幾多?

431 回覆
341 Like 17 Dislike
熱火冠軍都係easy難度+騎士冠軍都係地獄難度=地獄難度
完成咗地獄難度嘅嘢足以證明一切
西岸入playoffs=煉獄難度
占士: 原本呢招係諗住留返季後賽先用,係你逼我用呢招。
接下來我會提升一檔戰鬥力,季後賽模式,ON!
真係煉獄啊,Kobe 34歲之後就再都冇入過playoff喇,希望LBJ可以喇,佢今年都34歲
歷史地位從來都冇高過,跌得幾多
睇數據托咩,冠軍指環同時代統治性咪一切
Mj令大家重視籃球
Kb傳承左mj果份精神
Curry改變左大家對籃球的理解(雖然好多都學9射,但佢的確影響球迷深遠)
Lbj係指環又唔多,又冇改變到球迷生態
咁我吹奏番Iverson/tmac唔好
不過Kobe不嬲比占迷公認能力唔及占士,冇理由搵佢嚟比嘅
不過狗鼻34歲都帶到湖人有入playoffs嘅戰蹟,lbj就排第十一,西岸真係煉獄(對lbj嚟講)
Kb>lbj end of discussion
唔係話入湖人
係方便子女返學咩
戰積是但喇
輕鬆打
冇組巨頭就唔識打波, come on james
成個POST最好笑係KOBE COPY JORDAN,所以JORDAN》KB
你叫LBJ COPY一次黎睇下
都話Kobe 34歲之後就再都冇入過playoff囖
講到一copy 就登頂咁
連登占迷去copy mj 打法可能香港出好撚多個kb
超越埋mj 都似
從來都冇話高比會超越佐敦
不過一定會高過占士呢d組隊怪先
仲要打足廿年西岸
你比高比兩個巨頭隊友+一堆明星後備 再打十幾年東岸
冠軍多多三兩個都唔出奇
高比地上面d foot work pump fake再轉身個d
而且要講top5 都唔淨止係你所提個幾點咁簡單既事
如果要咁講 LBJ直頭連提既資格都冇
佢有move咩?有得分formula 咩?
定還是發明左天龍八步 哨功護體
同埋占士d單核就唔好講出黎笑啦好嘛
幾時單核到高比個幾年咁先講啦
你話我知點樣圍住高比砌先?
砌左咩出黎?smush parker?定還是卡美布朗?
又要瀨教練瀨隊友 魔術柒我認同
但係講隊員質素 呢班勁過高比個幾年多多聲
高比?13年 答左你
唔好瀨啦 walton前幾年係帶隊波升緊架 而且同樣有傷兵問題
最大問題係教防守冇咁好

top1/2從來都係你班占狗自己打飛機
你去youtube 外國網個d問下
占士係top1/2
占狗眼中wade個d係二三線
到依家仲有人信佢控制唔到d trade
就係佢戰d球迷心中冇數
仲好鍾意放大黎j添
講統治力高比完勝啦
佢真係可以一個人打爆一隊喎?
占士得?
睇波就睇波啦
日日係度討論邊個勁啲有咩意思
仲要次次都係fans互插
所以占士咪all time一打五囉佢地口中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞